2777
2789

نه تو این سن جنین درست شده حرکاتش شدید و محکم هست و قشنگ داره خودشو ثابت میکنه😆

منو پسرم در حدی میزد شب ها از خواب میپریدم بس شدید لگد میزد. بعد ماه آخر جاشون تنگه زور میزنن یهو میبینی یه جایی خودشونو محکم فشار میدن و ساعت ها همونجا گوله میشن🥰

یک مادر🤱👩‍🍼
نه تو این سن جنین درست شده حرکاتش شدید و محکم هست و قشنگ داره خودشو ثابت میکنه😆 منو پسرم در حدی می ...

ای خدا دلم رفت🥺

دعاکن منم مامان بشم توروخدا 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو این سن جنین درست شده حرکاتش شدید و محکم هست و قشنگ داره خودشو ثابت میکنه😆 منو پسرم در حدی می ...

خیلی لذت‌بخشه حرکتاش قلقلکم میشه دلم قنج میره من شیرینی جات نمی‌خورم بچه اولم آنقدر حرکت نمی‌کرد 

ای خدا دلم رفت🥺 دعاکن منم مامان بشم توروخدا  

ان شا الله به حق همین ماه عزیز دامنت سبز بشه. خودم سالها بچه دار نشدم و اولین پسرمو شب نوزده ماه رمضان فهمیدم باردارم😭

یک مادر🤱👩‍🍼
ان شا الله به حق همین ماه عزیز دامنت سبز بشه. خودم سالها بچه دار نشدم و اولین پسرمو شب نوزده ماه رگض ...

عزیزدلم🥺

مرسی انشالله منم حاجتمو بگیرم

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏