2777
2789

سلام بچم سه ماهشه یه ماهی هست تو مدفوعش رگه های خونی کم میبینم دکتر میگه حساسیت داره یه ۱۰ روزی هم هست اسهاله خیلی رفتم دکتر خودم خیلی خیلی مراعات میکنم نه اسهالش خوب شده .و اینکه هر چندروز یه بار بازم رگه های خونی میبینم کشت مدفوع هم دادیم ولی خداروشکر مشکلی نبوده .شماها این مشکل و داشتین ؟بعداز رژیم غذایی دیگه خون ندیدین تو مدفوع؟

سلام گلم پسر من داشت و من سفت و سخت رعایت میکردم چون خودم بهش شیر میدادم و کم کم رفع شد. یک ماه زوده برای نتیجه گرفتن. چیا نمیخوری شما؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من الژی داره ۵ماهشه شیرخشک مخصوص میدم

البته من تا الان ندیدم خون تو مدفوعش خداروشکر ولی اگزما میزنه بدنش

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
سلام گلم پسر من داشت و من سفت و سخت رعایت میکردم چون خودم بهش شیر میدادم و کم کم رفع شد. یک ماه زوده ...

ببخشید تا ی سالگی رفع. میشه؟؟

اخه هرکی دیدم گفته تا ی سال رفع میشه یعنی امیدوار باشم

اخه نوزاد پوستش میریزه بیرون

ولی شیرخشک مخصوص میدم بهتره 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
ببخشید تا ی سالگی رفع. میشه؟؟ اخه هرکی دیدم گفته تا ی سال رفع میشه یعنی امیدوار باشم اخه نوزاد پوس ...

پسر من حدودای یک سالگی تموم شد ولی بچه دختر خالم ادامه دار بود یکم بیشتر. در کل نگران نباشید رعایت کنید رفع میشه

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
سلام گلم پسر من داشت و من سفت و سخت رعایت میکردم چون خودم بهش شیر میدادم و کم کم رفع شد. یک ماه زوده ...

سلام عزیزم هرچیزی که مربوط به گاو باشه .گوشت لبنیات .شیرینی کیک بیسکوییت ..

پسر من حدودای یک سالگی تموم شد ولی بچه دختر خالم ادامه دار بود یکم بیشتر. در کل نگران نباشید رعایت ک ...

یعنی میگین طبیعیه هنوز خون میبینم چون دکترش سفت و سخت میگه حساسیته ..و اینکه الان یه هفتس اسهالشم خوب نشده .خداروشکر وزن میگیره و بچه ی سرحالیه 

یعنی میگین طبیعیه هنوز خون میبینم چون دکترش سفت و سخت میگه حساسیته ..و اینکه الان یه هفتس اسهالشم خو ...

مطمئنید چیزی نخوردید؟ شاید یه چیزی خوردید که به پروتئین گاوی مرتبطه اما حواستون نبوده. من گاهی اتفاقی چیزی میخوردم و رگه خونی میدیدم اونو حذف میکردم. مغزیجات هم حذف کردید؟ خصوصا گردو و بادام و بادام زمینی؟ 

مطمئنید چیزی نخوردید؟ شاید یه چیزی خوردید که به پروتئین گاوی مرتبطه اما حواستون نبوده. من گاهی اتفاق ...

هفته ی پیش بادوم خوردم که اونو هم ترسیدم نخوردم ..اجیل هیچی نمیخورم .صبحانم شده حلوا ارده فقط ..ناهارو شامم که اکثرا مرغو برنج و ابگوشت وماکارانی ..میان وعده هیچی .اگه وقت کنم بعضی وقتا یه سیب میخورم

بادوم خوردم خون دیدم روز بعدش که سرچ کردم اونم حساسیت داره

اره پس احتمالا از همونه. سویا هم فکر کنم حذفه

اره پس احتمالا از همونه. سویا هم فکر کنم حذفه

شاید چون من دیشب ماکارانی درست کردم با سویا🤦‍♀️

پس چی بخوریم 

کدو و گوجه هم میشه بخوریم به نظرتون؟دیگه مرغو گوشت واقعا تکراری شده حبوباتو باید نفخشو بگیری خسته کننده شده .دست تنها هم سخته بعضی وقتا دیگه یا ناهار ندارم یا شام