2777
2789
عنوان

فکر نمی‌کردم خانمای نی نی سایت انقدر از خیانت دفاع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 101 پست

واقعا دفاع کردن؟ یا للعجب😐 

چه زن کثیف و بی وجدانی بوده تو خونه ی شوهرش میخورده میخوابیده خرج میکرده میرفته خیانت میکرده 

خدا نسل هرچی خیانتکاره برداره😷😷😷 

زنای کثیف هم زیاد شدن اوناییم که نمیتونن برن بیرون خیانت کنن تو مجازی کثافت کاری میکنن با وجود بچه 

دلشون به بچه هاشون نمیسوره؟ عاقبت این بچه ها چی میشه وقتی مادرشون هرز میپره😞

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نهایت میگن برو ببین مرده چیکار کرده زنه مجبوررر شده قضاوتش هم نکن 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
تازگیا افتاده  دهنشون که طرف جلوی بچه هاشم بره با کسی رابطه داشته باشه میگن قضاوتش نکن😐 شاید ...

حق

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

خیانت مگه مرد و زن داره خیانت خیانتههههه نگید شوهرش بهش نمیرسید اگ شوهرشو دوس نداره یا شوهره محبت نمیکنه طلاق برا اینچیزاس برای خیانت هیچ بهونه ایی قبول نیس متاسفم برای اون خانوم و متاسفم برای مردی ک با خانومی شوهر دار  میره تو رابطه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
واقعا دفاع کردن؟ یا للعجب😐  چه زن کثیف و بی وجدانی بوده تو خونه ی شوهرش میخورده میخوابیده خرج ...

اره بابا تاپیکم رو ببین 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینهمه آقایون پشت خیانت همدیگه درمیان ، یه بارم زنا پشت خیانت هم جنس خودشون درومدن، البته نمیخام تای ...

اون اقایی که پشت خیانت همجنسش در میاد خودشم اهل خیانته داره ماست مالی مبکنه !

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
کسایی که این حرفارو میزنن اغلب بچن و سن کم و هنوز متاهل نشدن

شاید خود اون بچه ها خیلی سختی کشیده باشن اومدن بخندن یا از تجربیات دیگران استفاده کنن البته از کسی دفاع نمیکنم ولی مردممون واقعا پشت هم نیستن...

اینجوری میخوان به قول خودشون به آزادی برسن😑

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

من رفتم خوندم 

اصلا دفاع نکردن که

شما از اونایی هستی که حرف هارو یک کلاغ چهل کلاغ میکنی عزیزم؟

فقط گفتن دعا کن به راه راست هدایت شه و قطعا خودشم روزی احتمال نمیداده تو بند گناه بیوفته و ....

من ندیدم کسی دفاع کنه اولین نفر اتفاقا خود شما اسم کلمه ی دفاع رو آوردی تو تاپیکت

غلط میکنه هر کس خیانت میکنه با اونی که پشتش درمیاد جفتشونو باید جر داد (زن و مرد هم نداره )

عموما آدما به حرفی که شما میزنی کار ندارن، به لحنت کار دترن، لحنت بد باشه باهات مخالفت می کنن حتی اگه درست ترین حرف دنیارو زده باشی ، استارتر هم تو اون تاپیک می‌گفت زن شیطانه فلانه، انگار ۶٠٠ تا ادمو قتل عام کرده مردم گفتن دیگه اینجوری هم قضاوت نکن و اینقدر پشت سرش حرفای بد نزن، راست هم گفنن 

کاربری دست ٣ نفره
شاید خود اون بچه ها خیلی سختی کشیده باشن اومدن بخندن یا از تجربیات دیگران استفاده کنن البته از کسی د ...

سختی کشیده هم باشن بالاخره ادم واسه هرچیزی که نظر نمیده

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
من رفتم خوندم  اصلا دفاع نکردن که شما از اونایی هستی که حرف هارو یک کلاغ چهل کلاغ میکنی عزیزم ...

عزیزم گفتن شاید کم داشته که رفته خیانت کرده 

الاهی سر خودت بیاد و فلان کاش کامل بخونید صفحات رو 

حتی یکی گفت اره شاید نیاز داشته که تعلیق شد 

مطمئنی کامل خوندی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان تاپیکت رو دیدم

فقط اون که نوشته این اسمش خیانت نیست چون رابطه عاطفی نبوده و برای رفع نیاز جنسی بوده😐😂🤣

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂