2777
2789
عنوان

فکر نمی‌کردم خانمای نی نی سایت انقدر از خیانت دفاع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 101 پست
اینجا معلوم نیست کی با چه سنی با چه گذشته ای پشت گوشی نشسته 

کسایی که این حرفارو میزنن اغلب بچن و سن کم و هنوز متاهل نشدن

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
اینهمه آقایون پشت خیانت همدیگه درمیان ، یه بارم زنا پشت خیانت هم جنس خودشون درومدن، البته نمیخام تای ...

غلط میکنه هر کس خیانت میکنه با اونی که پشتش درمیاد جفتشونو باید جر داد (زن و مرد هم نداره )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیانت کثافته محضه زنو مردم نداره، حالازنه رو کشت؟

مگه مرد خیانت می‌کنه کشته میشه 

چقدر زن ستیز

با مردای نی نی سایت مهربان باشید اینا خواهرای لطیف ما هستن یه چیزی میگید گناه دارن گریه میکنن تورو خدا این مردا رو نه ببخشید این زنای لطیف و رعایت کنید 🥲🙏🏻+یک سکه در جیبم نداشتم ولی آرزوهای بزرگی در سر داشتم+ هر آنچه که فکر می‌کنی لایقش نیستی نخواهی داشت و بهش نمی‌رسی اول باید در ذهن خودت به چیزی برسی ذهن اگر فقیر باشه زندگی هم فقیرانه میشه اینارو هم من باید بهتون یاد بدم خودگذشتگی بیش از اندازه خودتو خراب می‌کنه فکر کردی کسی قدرتو می‌دونه؟ یه دختر تنیجرم که داره به همه چیز میرسه مطمئنم که بنده برگزیده خدا هستم چون این همه لطف واقعا طبیعی نیست خدایا دوست دارم.باور کنید ۹۹درصد مردا اصلا از زن کم توقع و اونایی که به راحتی از خودشون میگذرن خوششون نمیاد بار ها هم ثابت شده و تو اطرافتون هم دیدین ،که اون زنهایی که خواسته ها و موقع بیشتری داشتن موفق تر شدن و شوهرشون هم بیشتر قدرشونو می‌دونه تا اون زنی که یه پیرهن رو هم به خودش زیاد میبینه.
فقط یک نفر دفاع کرد بقیه گفتن سرزنش نکن تا سرت نیاد همین 

نه

صفحات آخر رو دیدی؟ نفرینم کردن 😐

البته نفرین به خودشون بر می‌گرده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

اینجا همیشه حق به زن بود حتی قتل هم بکنه 😁 انتظار منطق در این سایت یعنی ماست به رنگ مشکی 😁

کاش حداقل‌ تاپیکش رو بخونید بعد کامنت بزارید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اینجا همش یه مشت بچه ۱۵ ساله هس نظر میدن الان یه نفر گفت شوهرم خیانت کرده یکی گفت طلاق نگیر ابنا بچه داری یه خانمی پرید بهش ک نه این باید حتما طلاق بگیره توبشعوری ک‌میگی طلاق نگیر واقعا اینجا یه مشت بچه بیشعور ریخته و بزرگتر کوچکترم حالیشون نیس

مگه مرد خیانت می‌کنه کشته میشه  چقدر زن ستیز

عزیزم لطفا دعوا نکنید ایشون منظوری نداشت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز فا ح شه زن و مرد نداره... اینایی هم تزش دفاع کردن بسیاااار غلط فرمودن ...

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

آدم بد ذات و ذهن بمیار خیانت کاره

چ زن چ مرد

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
کاش حداقل‌ تاپیکش رو بخونید بعد کامنت بزارید 

بله حتما گفتم بخونن که چقدر کاربر دفاع کردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه صفحات آخر رو دیدی؟ نفرینم کردن 😐 البته نفرین به خودشون بر می‌گرده 

نه دیدم قفل شده مگه باز کردی ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.