2777
2789

مرسی اگه کامل بگید تا منم ازشون بهره ببرم

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توی درس پیشرفت نکردم ولی همین ک اینستا گزاشتم کنار آرامش گرفتم

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧

با برنامه درس خوندم جمع بندی رو با کتاب هایی مثل دور دنیا در چهار ساعت انجام دادم. نهایی ها رو جدی گرفتم و بابتش خیلی خوشحالم. درس‌هایی که نیاز داشتم رو کلاس رفتم و بیشتر از اون وقت تلف کلاس نکردم. از طرفی ازمون شرکت کردم. البته پشیمونیم این بود که به نتایج ازمون دل می بستم چون واقعا خیلی درست نبود.  یکی از پشیمونی هامم این بود که چندماه آخر رو نا امید شدم و درس نخوندم 

خیلی رشته های خوب دیگه ای هم هستاااااا جامعه به همه رشته ها احتیاج داره 

بله ولی خب همه رشته ها بجز تاپ ها ورود بهشون سخت نیست که برنامه ریزی خاصی بخواد مخصوصا به برکت وجود دانشگاه های غیردولتی

بله ولی خب همه رشته ها بجز تاپ ها ورود بهشون سخت نیست که برنامه ریزی خاصی بخواد مخصوصا به ...

دولتی ها رو میگم از دانشگاه های خوب وگرنه 

الان به لطف سهمیه و پول ۵۰درصد پزشکیان کاملا بدون هیچ تلاشی وارد دانشگاه میشن 

رشته حقوق .روانشناسی .بعضی حسابداری ها . اقتصاد از دانشگاه های خوب پرستاری .تربیت معلم و.... اینا رتبه های خوبی میخواد 

دولتی ها رو میگم از دانشگاه های خوب وگرنه  الان به لطف سهمیه و پول ۵۰درصد پزشکیان کاملا بدون ه ...

سهمیه که اره ولی پول تنها فایده ای نداره.من چون برای خواهرم انتخاب رشته کردم کلا درحد مشاور بلدم😂😂😂

پزشکی و دندون آزادم رتبه های پایین میخواد.مثلا اخرین رتبه قبولی دندون ازاد تهران حدودا زیر ۱۰۰۰ هست!

مازاد و پردیسم که شهریه پرداز دولتین با روزانه شاید رتبه درحد ۲۰۰ ۳۰۰ تا متفاوت باشه.

البته پولدارا هم میرن اول یه کشوری مثل روسیه میخونن بعد دوسال برمیگردن دانشگاهای دولتی😑

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
سهمیه که اره ولی پول تنها فایده ای نداره.من چون برای خواهرم انتخاب رشته کردم کلا درحد مشاور بلدم😂😂 ...

منظورم پولداری هست که سوالا رو میخرن 😑

هرساله سوالا دارن لو میرن 

منظورم پولداری هست که سوالا رو میخرن 😑 هرساله سوالا دارن لو میرن 

اره اونا رو یادم رفت😑😑😑😂😂😂😂😂

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
با برنامه درس خوندم جمع بندی رو با کتاب هایی مثل دور دنیا در چهار ساعت انجام دادم. نهایی ها رو جدی گ ...

چه درسهایی کلاس رفتی؟؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
با برنامه درس خوندم جمع بندی رو با کتاب هایی مثل دور دنیا در چهار ساعت انجام دادم. نهایی ها رو جدی گ ...

ینی ازمونا مهم نی

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند...

2810