2777
2789
عنوان

بد رفتاری با دختر ۸ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 58 پست
اره ۳۲ هفته هستم .. این چیزا ضرر نداره تو بارداری؟؟؟

به دکترت گفتی عصبی میشی واینا    کلا رو بچه داخل شکمتم اثر میزاره   نه نخور عزیز یکی گفت باعث زایمان زودرس میشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه الان ک خود معلما گفتن نیاین چرا بچه رو از درس زده میکنیشروع سال تحصیلی رو از شنبه گفتن

اینا دیروزم رفتن مدیرشون گفتن باید بیان ..‌ گریه و دعوای ماهم سر مدرسه رفتن یا نرفتن نبود گیر داده بود ب بند کفشش سر اون بهانه گیری میکرد هرجور میبستم میگفت بده 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
امضاتو خوندم عزیزم  خداپدرتو بیامرزه براشون صلوات فرستادم

فدات بشم ممنون خدا نگهتون داره

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

بالخره یجایی باید رفتار اشتباهو قطع کرد

همینطور پیش بره دخترشم فرداروز مادر بشه همینطور رفتار میکنه

چه گناهی کرده بچه مادره خواسته بدنیاش بیاره

پدر خانواده هیچی نمیگه

طفلی😢

من به دخترمون ۷ سالشه بگم تو شوهرم قورتم میده  میگه چیکارش داری بچس بزار خوش باشه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
به دکترت گفتی عصبی میشی واینا    کلا رو بچه داخل شکمتم اثر میزاره   نه نخور عزیز ...

یکشنبه وقت دکترمه میخام بگم بهش ..‌ درواقع دردهای جسمی شب و روزمو یکی کرده مغز و روح و روانمو خورده 😭💔

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اره ۳۲ هفته هستم .. این چیزا ضرر نداره تو بارداری؟؟؟

از تو بارداری با بچه بد رفتاری میکنی. بچه بدنیا بیآد ، زایمان کنی ، خون از دست بدی، شب بیداری بکشی، مسئولیت دومی بیافته گردنت، بچه اولو ب فلک میکشی حتما.

بچه اول با ورود بچه دوم انگاری ددر جون،یتیم میشه ،تا حامله ایی بچتو از محبت سیراب کن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
حال و روزت از کامنت هات معلومه. خدا کمکت کنه. 

اره معلومه کاش تو هم یک سر سوزن درک و فهم داشتی 

اینا دیروزم رفتن مدیرشون گفتن باید بیان ..‌ گریه و دعوای ماهم سر مدرسه رفتن یا نرفتن نبود گیر داده ب ...

چرا شما میبندی بند کفششو بزار خودش ببنده هر جور که دوست داره  هم یاد میگیره هم مستقل میشه  فردا اون بچت اومد کاراشو خودش انجام میده شمام ادیت نمیشی 

الان که ادیتش کنی فردا نوزادتو اذیت میکنه وبهش حسادت میکنه 

من ستا پسر دارم کاراشخصیشونو خودشون انجام میدن وماشاء الله خیلی مستقلن   بخصوص دوتا آخری 

از تو بارداری با بچه بد رفتاری میکنی. بچه بدنیا بیآد ، زایمان کنی ، خون از دست بدی، شب بیداری بکشی، ...

عزیزم امروز فقط همین یکبار این اتفاق افتاد چرا اینقدز بی درکین حالا انگار همیشه بچه من زیر شکنجست جرعت نداره ادم ی کامتت بزاره صد نفر فضولی میکنن 

یکشنبه وقت دکترمه میخام بگم بهش ..‌ درواقع دردهای جسمی شب و روزمو یکی کرده مغز و روح و روانمو خورده ...

شاید خسته وکلافه ای بیشتر استراحت کن بخواب 

دیدن نمی دونی چی درسته چی غلط  آدم می مونه چی کار کنه

نه دیگه همه میدونن چی درسته چی غلط 

فقط راه  غلط راحت تره 

خودمم همینطور 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

حال روز همه این روزها همینه

همه یه کوچولو افسردگی داریم

چون آرامش لازم برای زندگی رو نداریم و بیشتر فشار روانیش روی مادر خانواده هست

حالا این وسط مادرایی هستن که باردار هم هستن

خدا واقعا کمکتون کنه،خیلی سخته

بچه ها مثل موم میمونن هر طوری شما رفتار کنید همونشکل روبه خودشون میگیرن و در آینده تحویل میدن بهمون،

بس به خاطر رفتار اینه وار بچه ها مون باید صبور باشیم

من همسرم فوت شده هم پدر هستم هم مادر

وقتی یه کار اشتباه میکنه پسرم هم باید تذکر بدم بهش هم آغوش پر محبت رو ازش دریغ نکنم چون پدرش نیست تا وقتی از من دلگیره به اون پناه ببره

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت