2777
2789
عنوان

بد رفتاری با دختر ۸ساله

655 بازدید | 58 پست

خانوما دوستم ۲۳ساله اش ۱۶سالگی مادر شده یه نوزاد ۴ماه داره

ولی اصلا با دختر اولش خوب نیست جیغ میزنه فحشش میده کتک میزنه 

یه جورایی کنترل اعصاب نداره 

چون در کودکی مامان خودشم اینطور رفتار میکرده راهنمایش کنید بهتر بشه رفتارش

منم گاهی😭🤕

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا منم ک ۳۳ سالمه صبحی بچمو با گریه و کتک فرستادم مدرسه مغزمو خورده بود ی پس کله ای زدم بهش بعدشم کلی گریه کرد و رفت با همون حال گریون ..‌ تو بارداری و بعدش بشدت زن تحت فشار عصبیه و منم روزای بشدت سختیو دارم پشت سر میذازم کاملا میفهممش😭😭😭

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیچاره دست خودش نیست  نمی دونم چه کمکی میتونم بهش کنم

دست خودش که هست والی چرا سرشما داد نمیزنه چرا سر شوهرش  دادنمیزنه؟دقیقا انتخاب میکنه خشمشو سر یه بچه بی دفاع خالی کنه چون میدونه باهاش برخورد نمیشه 

بگو نورطبیعی خونه روزیاد کنه شمع سفید روشن کنه نیایش کنه ادویه رو کم کنه خوب و کافی بخوابه و اب تصفیه و ولرم  زیاد بخوره  و همیشه و هرروز به خودش یاداوری کنه این بچه ها مهمون و امانتن قراره وصلش کنن به اینده ای که خودش ممکنه بعد صدوپنجاه سال  توش نباشه پس یه جوری باهاشون رفتار نکنه که شونزده سالگی فرار کنن برن ازدواج کنن و حوصله مادری هم نداشته باشن چون بچگی نکردن

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
والا منم ک ۳۳ سالمه صبحی بچمو با گریه و کتک فرستادم مدرسه مغزمو خورده بود ی پس کله ای زدم بهش بعدشم ...

کنترل اعصاب مهنه این بیچاره به جایی بچه گی مادرگی کرده خوب افسرده شده

بکن نکن هاشو به بچه کم کنه اروم میش 

هم خودش هم بچش

دختر منم بد لباس میپوشه دیگ میگم تو خونه هر چی میخوای بپوش ولی بیرون اونی ک من میگمو باید بپوشی باز گاهی اذیت میکنه 

وقنایی ک گیر نمیدم بهش هم خودم راحتم هم دخترم ارامش داره و لج نمیکنه

چقدر راحت بعضی ها ماله میکشن روی کارهای زشتشون که بله اعصاب نداریم گرفتاریم فلان... اون آدم داره به یه بچه بی پناه آزار میرسونه. اون بیماره ولی دیگران مسئول بیماری اون نیستن که رفتار گندشو تحمل کنن. اگه مریض هستید تشریف ببرید روان پزشک و درمان کنید. اسی من جای شما بودم به دوستم به طور جدی تذکر میدم. اگه موثر نبود و دوباره تکرار کرد حتما به 123 اطلاع میدم. 

والا منم ک ۳۳ سالمه صبحی بچمو با گریه و کتک فرستادم مدرسه مغزمو خورده بود ی پس کله ای زدم بهش بعدشم ...

بارداری؟   شربت گلاب بخور  داخل چاییت گل محمدی وگل بهارنارنج بنداز   

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭