2777
2789
عنوان

باردارم نمیتونم کنار شوهرم بخوابم

820 بازدید | 43 پست

دلم میخواد تنها باشم هیچکس تو اتاق نفس نکشه بوی خواب نده سرصدا نکنه دست خودم نیست نمیتونم هزاربار بیدار میشم اصلا نمیشه چقد سختهههه بارداری هزارتا مشکل داره😭

از طرفی ام دیروز عصری تا الان از معده درد کلافه شدم

سردرد حالت تهوع شدید سرگیجه بی حالی طوری که هیچ کاری نمیتونم کنم

بیرونم نمیتونم برم حوصلمم سر میره دارم دق میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طرفی ام دیروز عصری تا الان از معده درد کلافه شدم سردرد حالت تهوع شدید سرگیجه بی حالی طوری که هیچ ...

پس فکر کردی الکی الکی بهشت زیر پای مامان هاست به خاطر همین سختیاشه دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

پس فکر کردی الکی الکی بهشت زیر پای مامان هاست به خاطر همین سختیاشه دیگه

البته منم باردارم ولی فقدرد نوک سینه دارم فعلا حالت تهوع اینا ندارم خوشبختانه با شوهرمم مشکل ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو۱۳ابان نورا خانومم اومد تو بغلم

خداروشکر برا من از هفته ۶ علائم سختم شروع شد

این حالت تهوع هاهم اکثرا بعد سه چهار ماه از بین می‌ره دیگه برای شما هم کم مونده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810