بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر جالب منم از درد و رنج خواهرم خیلی معذب و ناراحتم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خواهرم بزرگه یه شوهر گاو زبون نفهم داره ور مقابل خواهرم خیلی باشخصیت و بادرکه
نه حرف میفهمه نه مشاوره قبول داره
واقعا موندیم
منتظرم بچه هام بخوابن و امشب یه ختمی چیزی بردارم فقط واسه خواهرم دعا کنم
ان شاءالله مشکل خواهر شما هم حل بشه ❤
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خواهرم بزرگه یه شوهر گاو زبون نفهم داره ور مقابل خواهرم خیلی باشخصیت و بادرکه نه حرف میفهمه نه مشاو ...
شوهر ابجیمم یه زبون نفهمه شکاکه تا ازدواج کردن همه چیو به نام مادرش کرد کلی بد گویی از ما پیش زنش تا الان خواهرم تحمل کرد تا دوم عید به پدرشوهرش اعتراض کرد بدتر ریختن سرش
اخرم اورد خونا مادرم گذاشت چون مادرم طرف خواهرمو گرفت کتکش زد ماهم گفتیم دیگه نباید بری تا بیان دنبالت ما بگیم چکار کرده
شوهر ابجیمم یه زبون نفهمه شکاکه تا ازدواج کردن همه چیو به نام مادرش کرد کلی بد گویی از ما پیش زنش تا ...
خدا خودش بحق شب قدر جوابشون رو بده که ظلم بزرگی میکنن
اونایی که میکید شب قدر دقیقا وسط نی نی سایت چه میکنید برید دعایی بخونید قرآنی به سر بگیرید
تازه ازمسجد برگشتیم گلم مراسم تموم شد
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
ساعت 9شروع کردن تازه دعای ابوحمزه ثمالی رو هم خوندن
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅