daryaye_araaam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 2362 عنوان خانومایی که فر دایم کردن یا درموردش میدونن لطفا بیاین🥺 71 بازدید | 6 پست سلام خانوما من امروز فردایم کردم گفتن بشور موهاتو شستم بعدش شونه زدم حالا فرا بازه باز شده فقط وز وخشکه نه صاف نه فر یعنی درست نمیشه؟ دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢 1403/01/15 | 00:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryaye_araaam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 2362 خب شونه مخصوص داره با ماسک موی مخصوص ماسک مو هم زدم فرقی نکرد دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
vafaii__ عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 8772 برو پیشش بهش بگو احتمالا خوب کار نکرده من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
daryaye_araaam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 2362 برو پیشش بهش بگو احتمالا خوب کار نکرده گفتم گفت نشور درست میشه🥹جالبه موهام خیییییلی لطیف وصاف ژنتیکی گند زد بهش انگار سوخته دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 5550 گفتم گفت نشور درست میشه🥹 جالبه موهام خیییییلی لطیف وصاف ژنتیکی گند زد بهش انگار سوخته بعد از اینکه مواد تثبیت رو میزنه باید بشوره دیگه احتمالا درست نمیشه مواد شایدم نحوه پیچیدنش مشکل داشته اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
daryaye_araaam مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 2362 بعد از اینکه مواد تثبیت رو میزنه باید بشوره دیگه احتمالا درست نمیشه مواد شایدم نحوه پی ... اره بعدش شست دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢