2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنونم نگرانی‌م واقعا کم شد  خیلی نگران شدم  شما تجربه دارید از ای وی اف

نه.ولی خیلیا اینطور بودن اگه بهت دکتر شیاف داده بذار.نگران نباش.انشالله ک نی نی سالمه.و سلامت دنیا میاریش

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هفته سوم؟الان انتقالات مثبت شده؟ آخه هفته دوم آزمایش نشون میده

وارد هفته چهارم میشم 

برای من دیرتر نشون میده ولی کاملا حالات بارداری رو دارم مثل سنگینی شکم.اذیت کردن سینه ها.گرفتگی عضلات.تکرر ادرار.عوض شدن رنگ ادرار پر رنگ شدن

نه.ولی خیلیا اینطور بودن اگه بهت دکتر شیاف داده بذار.نگران نباش.انشالله ک نی نی سالمه.و سلامت دنیا م ...

بله ولی دوره‌ش تموم شد فردا میرم دکتر خودم ولی گفتم امشب از شمام بپرسم استرسم کم سه 

بله مشکلی نیست ایشالا که خیره  مثبت شدین؟

سر بارداری قبلیم ماه دوم نشون داد هنوزم برام جای تعجبه ولی اونم خودم احساس میکردم و علائم مشخص هست ولی اینبار علائمم کاملا شدیده واقعا امیدوارم 

وارد هفته چهارم میشم  برای من دیرتر نشون میده ولی کاملا حالات بارداری رو دارم مثل سنگینی شکم.ا ...

من دوبار ای وی اف کردم هر دو مثبت هر دوبارم لکه بینی داشتم تو روزای 10 11 انتقال روز 14 هم آزمایش میدادم حالا شما میگی واسه شما دیرتره حتما همون لکه بینیه

یعنی نیاز به نگرانی نیست؟!

نه عزیزم اگه اینطور میگی که انتقال شما بعد چهار هفته نشون میده میتونه لانه گزینی باشه تاریخ پریودت کی هست؟ میتونم پریود باشه البته اگه چند قطره بوده و قطع شده همون لانه گزینیه

نه عزیزم اگه اینطور میگی که انتقال شما بعد چهار هفته نشون میده میتونه لانه گزینی باشه تاریخ پریودت ک ...

9روز عقب افتادم چند لکه بود یکم خونی بعد قطع شد امروز البته فعلا