2777
2789
عنوان

کسی تابحال سابقه زگیل تناسلی داره میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 42 پست
نگران باش عزیزم زگیل نیست

امیدوارم ممنون❤️❤️

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پس نگران نباش

ببخشید تو‌بارداری که خدای نکرده اگ‌زگیل باشه اسیبی ب جنین میرسه یا فقط برازایمان 

چون‌دوست ندارم هردکتری معاینه بشم با دکتر خودم‌راحتترم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من متوجه شدم که دارم اونم تایپ پر خطر ، من چون یکسال و نیم لیزر میرفتم دیدم رو بیکینی جایی که لیزر می‌کنه یه دونه ریز در اومده رفتم دکتر آزمایش دادم جوابش مثبت شد ، بله هزینه های آزمایش و داروهاشو واکسن گرونه

هزینه پاپ اسمیر و اچ پی وی 1/500شد 

کلپوسکوپی 2/500شد آزمایشگاه هم 800گرفت برای انجام آزمایش روی نمونه کلپوسکوپی 

واکسنش 2/180/000تومنه

داروهاشم گرونه خدا برای کسی نیاره این بیماری رو

هزینه پاپ اسمیر و اچ پی وی 1/500شد  کلپوسکوپی 2/500شد آزمایشگاه هم 800گرفت برای انجام آزمایش ر ...

واییی چراانقدر گرونه اخه😐😐😐

با معاینه قابل تشخیص نیست 

من متوجه شدم که دارم اونم تایپ پر خطر ، من چون یکسال و نیم لیزر میرفتم دیدم رو بیکینی جایی که لیزر م ...

ببخشید اول چجوری شد ک‌مشکوک‌شدین‌بهش

بعد با معاینه دکترهم‌متوجه‌نشد فقط باازمایش‌میفهمن

شما چندشت شد خیلی راحت میتونی بری بیرون و‌نظر ندی عزیزم‌عنوان‌ دقیقا براهمین ک وقتی خوندی وارد ...

چرا ریپ زدی

باز چندشم شد

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌
ببخشید اول چجوری شد ک‌مشکوک‌شدین‌بهش بعد با معاینه دکترهم‌متوجه‌نشد فقط باازمایش‌میفهمن

یه دونه خیلی ریز اندازه سر سوزن رو واژنم دیدم برا همون رفتم دکتر گفت پاپ اسمیر بده تا مطمئن شی

ببخشید تو‌بارداری که خدای نکرده اگ‌زگیل باشه اسیبی ب جنین میرسه یا فقط برازایمان  چون‌دوست ندا ...

احتمال انتقال به جنین کمه...خدای نکرده زگیل هم باشه دکتر تشخیص بده میتونی سزارین کنی....نگران چیزی نباش عزیزم علم به اندازه کافی پیشرفت کرده انشاءلله که چیزی نیست🙏🏻❤ ....یکی از مراجعین واسه پرده بکارت اومده بود درمانگاه بهش گفته بودن زگیل داری...رفت آزمایش داد منفی در اومد ...ذهنت رو درگیر نکن فقط برو دکتر تا خیالت راحت بشه 

برو دکتر اگه گفتن زگیل تناسلیه سرکه ی سیب بگیر بریز رو پنبه بزار رو زگیل روزی دوباره یکبار ظهر یکبار شب(شب تا صبح بمونه اما ظهر ۳،۴ساعت کافیه) معجزه میکنه واقعا احتمال ۸۰درصد یک هفته ای خوب میشی ۲۰درصدم احتمال داره ۲هفته طول بکشه