هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 عنوان دوباره بلاکم کرد 313 بازدید | 26 پست بعد یک ماه جدایی بهش تو تلگرام به بهونه اینکه چیزی جا گذاشتم پیام دادم دیدم زد بلاکم کردچرا اخه من باید طلبکار باشم چون چرا باز بلاکم کردخیلی ناراحتمممم😭فک کردم دگه عصبانیتش خوابیدع چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤ 1403/01/14 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6784 کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه.عالیه اگه نخونی ضرر کردین.۳دقیقه در قیامتشنودتقاصاین ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون ازین رو به اون رو میشه💚💚💚💚💚 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه.عالیه اگه نخونی ضرر کردین. ۳دقیقه در ... اصلا انقدر حالم بده ک نگو توقع نداشتم بلاکم کنه.... چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 ولش کن چرا اخههه اینجوری کرد اصلا حقم این نبوددد چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
niniw عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 413 چرا کات کردین خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕
تکراریتکراریتکراری عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 6784 اصلا انقدر حالم بده ک نگو توقع نداشتم بلاکم کنه.... هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.فقط خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا💚💚💚💚💚از خدا عشق باایمان و بااخلاص بخواین..... 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 چکار کردی اینجوری ناراحته ؟ والا من باید ناراحت باشم نه اون من باید بلاکش کنم ن اونسری قبل بدون اجازه رفتم خونش گفتم خونتم پاشو بیا اونم عصبانی شد چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 چرا کات کردین من رفتم خونش بدون اجازه گفتم بیا ببینمت چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
رقص_در_روزهای_بارانی عضویت: 1399/01/27 تعداد پست: 4650 والا من باید ناراحت باشم نه اون من باید بلاکش کنم ن اون سری قبل بدون اجازه رفتم خونش گفتم خو ... حالا چرا ناراحت شده اگه مشکل داره چرا کلید داده دستت ؟
niniw عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 413 من رفتم خونش بدون اجازه گفتم بیا ببینمت 😕کار بدی هم که نکردی مطمئنی دنبال بهونه نبوده؟ خدایا شکرت زیااااااد....😍🥺 اگه دوس داشتی یه صلوات واسه حاجتم بفرس جای دوری نمیره مهربون💕🦋 یا جبار ، یا اعظیم ، یا رحیم ، یا رحمان ،یارزاق 🦋💕
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 حالا چرا ناراحت شده اگه مشکل داره چرا کلید داده دستت ؟ کلید نداشتم ک یهو ربتم زنگ در همسایرو زدم باز کنه چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤