2777
2789
عنوان

مامانم همش بهم استرس میده//:

117 بازدید | 2 پست

هر چی میگم حتی یه دلدرد کوچیک میگه حتما سرطانه چه مرزیه /: منو دوبار زور کرد ازمایش بدم انگار واقعا دوست داره من مریض باشم 

بخدا قسم از شدت استرس حرفاش خون دماغ میشم جدیدا همش دست و پاهام میپره تو خواب

امروز گفتم صب فلان چیزو خوردم یکم معده درد دارم یه چیزایی گف از شدت استرس سکته زدم:))) 

چیکار کنم؟ 

بخدا روحم خستس دیگه

واقعا دلم گریه میخاد از شدت فشاراش

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
خوب نگو دیگه بهش مشخصه استرسیه..نت هست که بیا سرچ کن یا یواشکی برو دکتر

استرسیه؟ منو بیمار کرده:))) دعا میکنم اخرش بیمار شم دست از سرم برداره انقد که بهم انگ زده.. به بقیه ام میگه تازه

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید