2777
2789
عنوان

مادر فرزند

100 بازدید | 22 پست

سلام خواهرا لطفاً کمکم کنید

من یه دختر 5 ساله دارم دیشب رو لباسم لاک زد از موش گرفتم که چرا این کارو کردی اونم لاک باز رو انداخت فرش مبل همه جا لاک شد رفت اتاقش خیلی ددعواش کردم از عذاب وجدان شبو تا صبح بیدار موندم خیلی ناراحت شدم از بابت کارم که چرا عصبانی شدم و اون ازم ترسید

عذاب وجدان بگیر همیشه تو ذهنش میمونه 

مامان منم مثل توعه ولی پسریه اگه پسرش میکرد خودشم میرفت لاک میریخت که پسرش نگران نباشه میگف وسایل میخریم ک خراب شه بلا قضا بود چمیدونم از اینا 

انقدربا دختراتون بدنباشید من خودم ک هیچ وقت مامانمو نمی بخشم یکی بود مثل تو 

وسایل ارزش داره دخترتو ناراحت کنی ؟چطورتونستی واقعا ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا کارت خوب نبود من بودم به هیچ وقت اینجوری نمی‌کردم بالاخره بچس عقل نداره درک نمیکنه مگه اگه میفهمید دلش درد میکرد بیاد لباستو اینجوری کنه 

اول باید خودت مراقب باشید بعد هم میتونی با لحن درست و بدون کتک کاری نصیحتش کنی دیگ بچس هرچی بیشتر دعواش کنی بدتر لج می‌کنه 

چرا مامانا انقدر دختراشونو ناراحت میکنن یه جوری بادختراتون رفتار کنید که بخوان نستقل شن که بهشون افتخارکنید ن اینکه مستقل شن ک ازدست ماماناشون راحت شن :///

واقعا دلم گرف یادبچگیای خودم افتادم 

دخترای مثل من ک ازمامانشون محبت نمیبینن میرگ سراغ پسرا ک از اونا محبت ببینن البته من هیچ وقت این کارو نکردم ولی میگم کاش منم یکم بد بودم مثل بقیه دوستام مامانم ک باهام خوب نبود کاش منم میرفتم ک یه پسر الکی نازمو بکشه انقدر کمبود محبت تو زندگیم نداشته باشم 🥲

دیگه تکرار نکن ولی خب بچه هام انگار گوش شنوا ندارن قبلنا با یکبار گفتن دیگه اون کارو تکرار نمیکردن ولی این نسل هر چی تذکر میدی انگار کلا نمیشنون والا آدم دیگه لبریز میشه ولی زدن و داد و.....جایز نیست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خیلی‌ پشیمونم چکار کنم 

لاکاتو نزار تو دسترس کسایی ک بچه کوچیک دارن وسایل اینجوریو یه جا میزارن دست بچه بهش نرسه 

توبزنیش بقیم یادمیگیرگ باهاش بد برخوردکنن 

براش جبران کن ودیگه هیچ وقت به خودت اجازه نده ک بزنیش هیچ وقت وسایلتو بزار یه جا ک دستش نرسه تو کمد درشو ببند اصلا دراتاقتو قفل کن ولی دخترتو اذیت نکن 

دختراخیلی ماماناشونو دوس دارن خودتو میزدی به ناراحتی سعی میکرد وشتباهشو جبران کنه از دلت دربباره 

ولی کارت واقعا بد بود خیلی بد این ک اینجوری دارم مینویسم فقط ب خاطر اینکه یه مامان مثل تو دارم میخوام تو ادامه ندی مثل مامان من نشی یکی باشی ک دخترت بهت تکیهکنه اگه به خاطر چیزای کوچیک دعواش کنی بعدا یه مشکلی پیش اومد نمباد ازت کمک بخواد میره به آدم اشتباهش میگه یه کاری کن دخترت تورو رفیق ببینه هرگندی زد اول ب تو بگه بد کمکم راهنماییش کنی و چون بزرگیترن راهماش مامانش میشه نسبت به هم سن و سالاش کمتر اشتباه میکنه 

فعلا :))

چکار کنم فراموش کنه از دلش در بیارم

باهاش حرف بزن دلیل کارت رو بگو معذرت خواهی کن بگو نباید این رفتار رو میکردم ولی یهو اتفاق افتادبگو حالا یه خوراکی یا اسباب بازی  میتونی به انتخاب خودت بگی برات بخرم به عنوان معذرت خواهی و ازش بپرس اگه خودش جای تو بود چطور رفتار میکرد ببین دیدگاهش چطوره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چجوری از دل بچه در بیارم 

برو باهاش حرف بزن قربون صدقش برو بهش بگو که این کاره خوب نبوده منم عصبانی شدم دیگ از این کارا انجام نده ببرش بیرون یه دوری بزنین یه چیزی بگیرین همینجور همیشه با آرومی چیزای خوب و بد و انجام بده دوستش شو اگر با دادم بیداد باشه باور کن دوباره پنهانی همون کارو می‌کنه تجربه کردم که میگم