2777
2789

خانوم گلا سلام

من تخت کنار مادر خریدم واسه نینی که بزارم تو اتاق خودمون واسه شبا

بعد واسه ست کمد و دراور و تختش مامانم میگن تخت نوجوان سفارش بده که بعدا هم بتونی استفاده کنی!

نظرتون چیه؟همین تخت نوجوان خوبه بخرم یا تخت نوزادی بگیرم؟

گل کوچیک من👶🏻تو اومدی قلبم چراغونی شد پسرکم🫀✨️مامان آقا آراد شدم🥹

تخت نگیر.

پولشو بخوابون ت حسابش یا طلا بخر واسش ک بشه سرمایه اش 

بزرگ ک شد تخت خواب بگیر واسش

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این تخت و کمدای اسپرت ک اومده تو بازار خیلی شیکن از اونا بخرین تختش هم نوجوانه هم نوزادی ی باکس ...

اخه قراره بدیم بسازن از روی مدلی که خودم انتخاب کردم

نمیشه اونجوری

من چون هزینشه سیسمونی بپای مادرم بود و  نمیتونستم پولشو بگیرم ازش  و‌اون میگفت هرچی میخای بخر و دیگه نمیخرید برام !  و  اینکه دستشم میدونستم باز!

هم تخت کنار مادر خریدم   هم  نینی لای لای   برقی و شارژی   هم تخت کوچیک و نوجوان میشه    هم ننو  ساده      فکنم کلا سیسمونیم  ۱۴۰ ت شده فعلا  گ  گریر و  تزیینی و ایناش مونده  اسباب بازیم نخریدم

من که تخت نمیخرم کمدم داستان داره امروز نجار میاد یه کنار تخت میخرم تامام

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اگه مادرت وضعشون خوبه خودشون میخوان خرج کنن که تخت دومنظوره ی کودک و نوجوان بگیر،،یابقول دوستمون پولشوبگیربخوابون حساب بچه ت یاطلابگیر.اگرم که نه زیادسخت نگیربهشون

اخه قراره بدیم بسازن از روی مدلی که خودم انتخاب کردم نمیشه اونجوری

خب همونو نوجوان بگیرین . تخت نوزادی با تخت کنار مادر یکیه تقریبا . و اینکه بچه هم دیگ از ۳ یا ۴ سالگی رو تخت میخابه ک اون اندازه تخت نوازدی بستگی ب جثه بچه تون داره و معمولا اندازه کودک نمیشه

تخت نگیر. پولشو بخوابون ت حسابش یا طلا بخر واسش ک بشه سرمایه اش  بزرگ ک شد تخت خواب بگیر واسش

میگم من شوهرم پولاشو ک حق منو بچه مه براحتی خرج خواهربرادرش وزن برادرش میکنه چون به برادرم ومادرمم مدام بی لحترامی میکنه منم تصمیم گرفتم حتی یک دونه لباس یا حوله که بخوادتوبیمارستان بچه رو توش بپیچه هم نزارم مادرم بخره  بنظرت کارم درسته؟بجاش بگم مادرم واسم یه نیمست طلا بخره بنظرت؟

آخه اگه نگم هم مادرم اینا ماست مالی میکنن نمیدونم بگم خیلی کم سیسمونی بخرن یایه نیمست ارزون واسم بگیرن....البته وضع مالی خونوادمم خوب نیست ولی اگه هیچی نگیرم ازدست خودم میزه هیچ پشتوانه ای نه ازسمت شوهرم دارم نه خونوادم چیکارکنم بنظرت؟؟؟

من چون هزینشه سیسمونی بپای مادرم بود و  نمیتونستم پولشو بگیرم ازش  و‌اون میگفت هرچی میخای ...

وای چقدر گرون درومده

من سیسمونی فروشی آشنا بود باهامون قسطی حساب کرده مامانم کم کم بهشون پول میده

ولی خیلی ازین چیزا رو لازم ندیدم بگیرم

منم اسباب بازی نخریدم هنوز واسش🤕🥲

خب همونو نوجوان بگیرین . تخت نوزادی با تخت کنار مادر یکیه تقریبا . و اینکه بچه هم دیگ از ۳ یا ۴ سالگ ...

اره خودمم همین فکر و میکنم نوجوان بیشتر کاربرد داره

اگه مادرت وضعشون خوبه خودشون میخوان خرج کنن که تخت دومنظوره ی کودک و نوجوان بگیر،،یابقول دوستمون پول ...

معمولی هستن عزیزم

همون نوجوان میگیرم که بعدا بتونه استفاده کنه تخت کنار مادر هم واسه تا سه سالگیش خوبه

من که تخت نمیخرم کمدم داستان داره امروز نجار میاد یه کنار تخت میخرم تامام

منم کمد و دراور رو امروز ثبت کردم گفت تا ۱۹ به دستم میرسونه