بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یبوست باعث کدری رنگ میشه.صبح ناشتا خاکشیر بخور با ترنجبین.عرق کاسنی بخور.گردو و خرما.رب انار.زرشک و عناب ب عنوان دم نوش.خواب ب موقع.رقصیدن.ماسک حنا و ماست.حجامت عام.پیاده روی.مثل سفید برفی میشی
یبوست باعث کدری رنگ میشه.صبح ناشتا خاکشیر بخور با ترنجبین.عرق کاسنی بخور.گردو و خرما.رب انار.زرشک و ...
ممنونم عزیزم ❤️به حنا حساسین دارم و ماست یه بار گذاشتم ریخت بیرون پوستم بعد دیگه یبوست لعنتیم خیلی بدجوره حس میکنم انقد ملین خوردم روده هام تنبل شدن حتما باید سیخشون کنم تا کار کنن زرشکو عناب برای یبوست خوبه؟
سرم ویتامین سی بزن.و فوم شستشو ویتامین سی.ابرسان بزن.ضد افتاب.ابرو هات مرتب کن و رنگ قهوه ای تیره بز ...
ممنونم عزیزم هنوز نتونستم رنگ روسری که بهم میادو پیدا کنم یه وقتایی یه روسری شالایی میخرم خیلی بهم میان اما دفعه بعدی که سعی میکنم اون رنگی بگیرم شدیدا تیره میکنه پوستمو
ممنونم عزیزم ❤️به حنا حساسین دارم و ماست یه بار گذاشتم ریخت بیرون پوستم بعد دیگه یبوست لعنتیم خیلی ب ...
اره پوست سفید سفید میکنه دم کن بخور هر روز ی بطری درست کن بزار تو یخچال بخور مثل آب.بعد روغن بریز تو نافت صبح و شب.روزی چند دقیقه برقص خودت دوست داشته باش.موهات صاف کن گیره موهای خوب بزن ب موهات.اینا خیلی روی پوست و مدل صورتت تاثییر میزاره
ممنونم ❤️موهام خیلی کم پشته و ریزش شدید داره دارم کچل میشم 😔💔این چیزا باعث میشن نتونم خودمو خیلی د ...
عرق کاسنی خوبت میکنه.بخور.روغن کندوش اصل بگیر و قرص زینک پلاس.ببین ی قسمت از اتاقت یا خونتون مخصوص خودت درست کن و اینکه دفتر چه بزار جلو روت برنامه های پوستی و اهدافت بنویس برای یک ماه ببین چطور از این روبه اون رو میشی؟؟؟