2777
2789
عنوان

پسر داییم خیلی خوش بخته دکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 34 پست

خدایا من برا خودم نمیگم ولی یه داماد دکتر نصیب مامانم کن🥲🥲🥲😉😉😉

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
حالا تو کامنتا کلییی ادم پیدا میشه که تومار مینویسن که قانعت کنن اونا خوش بخت نیستن و بدبخترینن توی ...

نه خوب خدایی بدبخت نیستن من کلی آدم پولدار اطرافم بوده چه فامیل چه دوست. از نظر مالی واقعا خوشبخت و بی دغدغه ان. ولی خوب یه سری مشکلات و دغدغه شخصی دارن اونطور نیست بی غم عالم باشن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید