2777
2789

خواستگارم اولش ینی همون اوایل ماشین صفر پارس داشت 

با یه پراید فکستنی اوراقی که با اون پراید میره محل کارش 

پدرش هایما ثبت نام کرده بوده 

حالااااا نمیدونم بین خودشون چه صحبتایی کردن که تازگیا میگه ماشین پارس برا بابامه در حالی که اوایل میگفت برا خودمه و ماشین هایما که دراومد میفروشمش بزارم رو پول خرید خونه

تو بدت که نمیاد با پراید بیام دنبالت؟؟ پراید خیلی داغونه انگار ندیدمش البته

هی دارم جا میخورم از کاراش این چیزارو لازمه به خانوادم بگم؟؟؟

ممکنه از همون اول دروغ گفته که برا خودشه یا برنامشو جابجا کرده چون اوایل گفت شاید یکی دوسال مجبور باشیم بریم مستاجری اما الان میگه برنامم اینه کلا بخرم بریم خونه خودمون سر این ممکنه این تصمیم گرفته باشه؟

یا از اول دروغ گفته پارس برا خودشه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بقیه زمینه ها شده به حرفاش شک کنی؟

به پدرت بگو بررسی کنه بپرسه که تصمیمش برای خونه خریدن چیه و کلا برنامه مالیش و از طرفی از پدرش هم جداگانه بپرسه اگه دروغ باشه حرفشون یکی نیست رو میشه

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل
تو بقیه زمینه ها شده به حرفاش شک کنی؟ به پدرت بگو بررسی کنه بپرسه که تصمیمش برای خونه خریدن چیه و ک ...

نههه کلا خیلی زوم‌کرده رو خرید خونه رو وام ازدواجشم حساب کرده برا خونه 

تو جلسه خواستگاری گفت دو سه سال شاید مستاجر باشیم اما هدفم خرید خونست تازگیام میگه میخوام بخرم دیگه مستاجری نریم انگار برنامه هاش عوض شده اینارو لازمه بگم به خانوادم؟؟؟ 

نههه کلا خیلی زوم‌کرده رو خرید خونه رو وام ازدواجشم حساب کرده برا خونه  تو جلسه خواستگاری گفت ...

اره عزیزم کلا پدرت باید کاملا بپرسه برای خونه و ماشین چی داره و میخواد چیکار کنه خودتم بپرسی برات روشن بشه مسئله مهمی هست مشاوره هم حتما برو 

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل