2777
2789

اگه بشه زایمان طبیعی می‌خوام.زایمان فیلم آریا بود.بنظرتون این بار برم دولتی؟اخه درد رو که خودمون میکشیم اونجا هم بالاخره دکتر پرستار هست دیگه نمیکشن ادمو که.میشه راهنماییم کنین چکار کنم.هزینه تکمیلی یکم زیاد شده دو دلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن واقعا اینطور نیس

اخ منم قرار بود برم بیمارستان خصوصی بنا ب دلایلی دگ نشد همون دولتی زایمان کردم و واقعا راضی بودم دوستم تو خصوصی زایمان کرد اصلا راضی نبود میگف اصا ب داد ادمونمیرسن فق الکی پول میگیرن

اخ منم قرار بود برم بیمارستان خصوصی بنا ب دلایلی دگ نشد همون دولتی زایمان کردم و واقعا راضی بودم دوس ...

بعضیا واقعا تحملشون کمه وشاید دوستتون جزو اون بعضیا بوده از نظر من تو دولتی اصلا اهمیت نمیدن ولی دکترای جفتشون خوبن فقط فرقش تو رسیدگیه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من ک اصلا زیر بار طبیعی نمیرم حاضرم بمیرم ولی زیر بار طبیعی نرم سز خیلی راحت بود

من شرایط سر ندارم بچه کوچیک دارم باید زود سرپا شم و بتونم بغلش کنم سزارین شم بخیه م اذیت میشه 

اتفاقا دولتی خیلی بهتر از خصوصیه همون کاری ک تو خصوصی میکنن تو دولتی هم انجام میدن

البته اخلاق و رفتار پرسنل و رسیدگی مهمه.دو تا دولتی شهرمون هست یکیش خیلی بد میگن و کارآموز هم داره.اون یکی که مال تامین اجتماعیه شلوغه ولی بهتره

2810