2777
2789
عنوان

شب ادراری توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 53 پست
اون جوشونده رو تایید نمیکنم ولی روغن سیاهدانه یا هرچی بمالی کمرش گرم کنی معجزه میکنه

روغن سیاهدانه هم امتحان کردم ولی بی تاثیره دیگه باید به دکتر بردنش فکر کنم ببرم پیش دکتر طب سنتی

روغن سیاهدانه هم امتحان کردم ولی بی تاثیره دیگه باید به دکتر بردنش فکر کنم ببرم پیش دکتر طب سنتی

شب خوابیدنی جاش سرده پتو روش نیست گمرشو کلیه هاش سرما خورده فقط کمرشو روغن بمال تو جای گرم بخابونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب خوابیدنی جاش سرده پتو روش نیست گمرشو کلیه هاش سرما خورده فقط کمرشو روغن بمال تو جای گرم بخابونش

باشه عزیزم از امشب دوباره این کارارو انجام بدم انشالله نتیجه بگیرم

باشه عزیزم از امشب دوباره این کارارو انجام بدم انشالله نتیجه بگیرم

مشکل من که با این روش حل شده دوتا بچه کوچیک دارم همیشه همین روش کارساز بوده انشاءالله مشکل شماهم حل شه برای حاجت رواییم دعا کنی

بچه ی من توروز اصلا مشکل نداره فقط وقتی خواب عمیقه

خیلی دیدیم اینجوری میگن بعد ۷ سالگی خوب میشن

ولی همونم از سردی مثانه هست

هم چرب کنید هم دکتر ببرید

هم سعی کنی سردیجات مثل ماست و نوشابه و هندوانه و پرتقال و فلان

رو شب ندید یا اگه خورد همراهش مصلحش رو بخوره(چیز گرمی که سردیش رو خنثی کنه) ان شاءالله بهتر میشه

الهم عجل لولیک الفرج
خیلی دیدیم اینجوری میگن بعد ۷ سالگی خوب میشن ولی همونم از سردی مثانه هست هم چرب کنید هم دکتر ببرید ...

ممنونم. آره وقتی سردی بخوره بدتر میشه اما خب به حرف منم گوش نمیده دیگه

عزیزم از اضطراب میاد احتمالا با پزشک مشورت کن بچه اذیت میشه خودت هم اذیت میشی... آبرو رفتن که نداره به اون فکر نکن دست خود بچه که نیست درمان میشه میگذره ولی زودتر بهش کمک کنید اعتماد به نفسش از بین نره