2777
2789
بخدا از اول که ازدواج کردم همین حرف به شوهرم گفتم انگار اونا مشاور و مدیر برنامه هاشن باید از همه چی ...

راضیش کن برین مشاوره خانواده

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راضیش کن برین مشاوره خانواده

کاش بیاد از خدامه خیلی خودخواه اصلا منو درک نمیکنه  همیشه بین مون مشکلی بود به مادر شوهرم کوچولو چیزی میگفتم میگفت میشه طلاق بگیری میشه نخوری میشه نپوشی خسته شدم تا کی باید عذاب بکشم 

بخدا شوهرم بیکار بود نبودن مریض شد افتاد چند ماه تو خونه نبودن حالا زنگ زده به شوهرم میگه والا زنگ بزنیم می‌ترسیم زنت دعوا کنه آخه بابا تو شعور داشته باش حرف دهنتو بفهم من خاک پات میشم 

کاش بیاد از خدامه خیلی خودخواه اصلا منو درک نمیکنه  همیشه بین مون مشکلی بود به مادر شوهرم کوچول ...

انشاالله خدا صبرت بده عزیزم و زندگیت درست شه ب حق این شب عزیز قران بخون از خدا کمک بخواه 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...