2777
2789

من بخاطر قندم دارو ها میخوردم زیر نظر دکتر زنان 

و یسری امپولا زدم

الان باردارم اصلا فک نمیکردم باردار شم این ماه هم اقدام دو بار بیشتر نبود هم اصلا فکرش نبودم

الان دکترم خارج از کشوره ۱۴ اردیبهشت منشیش گفت میاد😑😑😑

پروندمم دستشه ، اصلا یسری داروهارو من فراموش کردم چیا بود که برم به ی دکتر دیگه بگم شرایطمو و امپولارو

الان نمیدونم ادامه بدم دارو یا ن 

تو نت فقط نوشته متفورمین و تا سه ماه ادامه بدید🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

گیر افتادم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خوبی، این همه دکتر خوب، فعلا برو پیش یه دکتر دیگه.  بعدشم به منشی اصرار کن با دکترت تماس بگیره یا پیام تو واتس بده داروهای قبلی رو بپرس. یه ذره الکی تهدید وارم حرف بزن بگو مسوولیت سلامت من و بچه گردن شماست

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی، این همه دکتر خوب، فعلا برو پیش یه دکتر دیگه.  بعدشم به منشی اصرار کن با دکترت تماس ب ...

دکتر درست حسابی که هیچکدوم نیستن هرچی زنگ زدم

رفتم درمانگاه دکتر شیفت ویزیت کرد ارجاع داد ماما اونم گفت من الان نمیدونم دکترت سر چی دارو داده

رفتم بیمارستان پیامبران دکتر زنان هم یسری معاینه کرد و گفت داروهاتو بخور تا دکترت بیاد پرسیدم ضرر نداره گفت دیگ دکترت باید بگه😑عملا کیی مسئولیت قبول نمیکنه 

این دکتر لعنتی منم انگار مرده هیجچا انلاین نیست پیام دادم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر درست حسابی که هیچکدوم نیستن هرچی زنگ زدم رفتم درمانگاه دکتر شیفت ویزیت کرد ارجاع داد ماما اونم ...

یاد زایمانم افتادم، من یکشنبه بیمارستان بستری شدم دکترم نبود بهم گفتن سعی کن زایمان نکنی تا دوشنبه صبح دکترت برسه😄

دکترم مسافرت بود دوشنبه صبح رسید سزارین شدم 

یاد زایمانم افتادم، من یکشنبه بیمارستان بستری شدم دکترم نبود بهم گفتن سعی کن زایمان نکنی تا دوشنبه ص ...

😅😅😅😅😅😅😅سعی و تلاشت خوب بود‌

منم بعد زایمانم افتادم رو خونریزی شدید و از حال رفتم بعد سزارین دکترم سمینار داشت رفت ، هیچ دکتری نمیومد بالاسرم😧😧پنج ساعت تو ریکاوری موندم 

البته من تجربه نداشتم فک میکردم عادیه بعدا از ی پرستار شنیدم تازه بیمارستانش خصوصی بود😶😶😶

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😅😅😅😅😅😅😅سعی و تلاشت خوب بود‌ منم بعد زایمانم افتادم رو خونریزی شدید و از حال رفتم بعد سزارین ...

وای عین من. من 8 رفتم سزارین ساعت 12 از ریکاوری اومدم بیرون بعدش دکتر اصلا بالاسرم نیومد😅