2777
2789
عنوان

دفع بقایا... کمک بکنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 46 پست
باید دکترت بنویسه. سرخود نمیشه استفاده کنی. سایتوتک

اهوم... میدونی خیلیا با گرمیجات و همین قرصایی که من میخورم دفع کردن ولی مشکل اینه من از بعد سقط خونریزی زیاد داشتم تا همین چند روز پیش ، بعد شد لکه قهوه ای ... نمیدونم این همه گرمیجاتو باید تا خونریزی مجدد شروع بشه بخورم یا اینکه وقتی شروع شد بخورم... 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با قرص همین دیروز سقط کردم. منم نزدیک 6 هفتم بود

باید یک هفته بعد بری سونو ... منم اخر اسفند سقط شد یک هفته بعد رفتم سونو گفت جنین و ساک دفع شده ولی هنوز بقایا داری :(((

متوجه دفع بقایا شدی؟ شاید دفع شده تموم شده خوب

ساک و جنینو با چشم دیدم بعدم دیگه دردم تموم شد ... یک هفته بعدش رفتم سونو واژینال . گفت ۴.۵ سیسی بقایا داری . بعدم رفتم به دکترم گفتم که همون مترژن و دوفاستون داد

از روزی هم که رفتم سونو بعضی وقتا دلم و رحمم درد میگیره

من خونریزیم خیلی زیاد همراه لختهبود. فک نکنم چیزی مونده باشه. هر ساعت نوار عوض کردم. لخته های بزرگ خ ...

منم دیدممممم . ولی باید سونو واژینال بدی تا مطمان بشی

دکتر به من گفت خونریزیت که شد در حد روزای اخر پریودی برو سونو ‌ . منم رفتم گفت ۴.۵ سیسی بقایا مونده 

ساک و جنین دفع شده 

من به دکتر گفتم اگه دفع نشه باید کورتاژ کنم خندید. گفت دفع میشه نگران نباش. 

من دکترم گفت این اندازه معمولا دفع میشه ولی همین امروز توی نینی سایت دیدم یکی همین اندازه منو نوشته دکترش گفته بزرگه. انقدر حرفای مختلف خوندم که استرس گرفتم و واقعا خیلی ناراحتم :(

هماتوم 

نگران نباش و نظراتو نخون. ایشالله که مشکلت حل میشه و نی نی سالم میاری

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چه شیافی؟؟

اسمش نمیدونم این دکترتو ول کن برو یه دکتر دیگه برات تجویز کنه بهت گفته اینجور بمونی خب عزیز من عفونت میگیری برای رحمت ضرر داره خودش نمیافته یا کورتاژ یا شیاف باید همش خالی بشه

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم
اسمش نمیدونم این دکترتو ول کن برو یه دکتر دیگه برات تجویز کنه بهت گفته اینجور بمونی خب عزیز من عفونت ...

باشه :((( انتی بیوتیک و ازیترو خوردم هفته اول یعنی کافی نبوده؟؟؟