2777
2789

بچتون چه کارایی میکنه؟

بچه اشنامون غلط میزنه گردن میگیره 

چندوقت پیشم بَ بَ اینا میگفته باباش زبونش بیرون میکرده اینم میکرده 

ولی الان دکتر گفته ممکنه فلج مغزی کمبود مغزی داشته باشه 

هنوز ام ار ای نگرفته بعد تعطیلات میگیره بنظرتون بچه مشکلی داره یا سالمه مامانش خیلی غصه میخوره

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
غلت میزنه؟

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالمه بابا بچه با بچه فرق می‌کنه اسکوله دکتره فلج مغزی من دیدم تو اینستا نه حرف میزنه نه دست و پا تکون میده بگو بره یه دکتر دیگه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
غلت میزنه؟

اره ولی سینه و خیز اینا نمیره هنوز که بنظرمن زوده اخه بچه منم سن این بود هیچکاری نمیکرد😐 الانم کلی باهوشه 

خداکنه سالم باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ولی سینه و خیز اینا نمیره هنوز که بنظرمن زوده اخه بچه منم سن این بود هیچکاری نمیکرد😐 الانم کلی ...

پسر من تازه هشت ماه تموم کرده سینه خیز می‌ره بچه با بچه فرق می‌کنه یکی زود راه میافته یکی دیر 

سالمه بابا بچه با بچه فرق می‌کنه اسکوله دکتره فلج مغزی من دیدم تو اینستا نه حرف میزنه نه دست و پا تک ...

مامانش از وقتی فهمیده نه نون داره نه اب 

بعد تعطیلات میبردش ام ار ای 

میگه چیزی رو از زمین برنمیداره بکنه دهنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانش از وقتی فهمیده نه نون داره نه اب  بعد تعطیلات میبردش ام ار ای  میگه چیزی رو از زم ...

زوده عزیزم زوده فعلا دست هایش قدرت کافی نداره 

پسر من تازه هشت ماه تموم کرده سینه خیز می‌ره بچه با بچه فرق می‌کنه یکی زود راه میافته یکی دیر 

از چند ماهگی چیزی برمیداشت دهنش میکرد؟

این دستش تو دهنش میکنه 

ولی چیزی جلوش باشه برنمیداره بکنه دهنش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتره میخواد تلکه کنه ازشون پول بگیره بچه اش سالم سالمه ببره بهداشت مشکلی باشه میگن بهداشت میبره؟

اره میبره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از چند ماهگی چیزی برمیداشت دهنش میکرد؟ این دستش تو دهنش میکنه  ولی چیزی جلوش باشه برنمیداره ب ...

حتما مرکز ام آر آی هم خود دکتره معرفی کرده؟

زوده عزیزم زوده فعلا دست هایش قدرت کافی نداره 

نمیدونم من بچشو سه چهار ماه ندیدم 

میگع قد و وزنشم خوبه 

خدا کنه مشکلی نباشه وگرنه که همه زندگیش مختل میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40