2777
2789
عنوان

کسی هست شوهر‌ش رفیق باز بوده ب مرور تغییر کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 41 پست
بله گلم .. تو بارداری لطفا حرص نخور فکر نکن ب منفی بافی گلم  لطفاً واسم دعا کنید انشالله خدا ...

ممنون ایشالله ب هرچی میخوای برسی 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بابام خییلییی رفیق بازه 

دوستاش خوبنا همه از دکتر ها و مهندسین موفق و خانواده دوست.  ولی بابام انگار دیگران رو به خانوادش ترجیح می ده.

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتار شما چطوریه اصلا بهش غر نمیرنی اعتراض نداری  مثلا در چه خد رفیق بازیش میشه یکم از‌کاراش ب ...

هر روشی امتحان کردم.با. مهربونی گفتم دلم تنگ میشه نرو. قهر کردم. عصبانی شدم. تاثیر نداشته

میره شب میمونه. گاهی حتی دو شب. در ماه یکی دو بار این کار میکنه.البته به اون باشه هر هفته همین کار رو کنه

همسر سابق بنده رفیق باز درجه یک بودن 

در حدی که دوستاشو بلاک میکردم از گوشیش باز همو پیدا میکردن 

اصلا عوض نمیشن خودتو خسته نکن 

هر راهی رو میبستم ب روش باز یه سوراخی پیدا میکرد 

با من نمیرفتذبیرون اما با دوستاش میرفت

باشه تو خوبی...
هر چند وقت با دوستاشه؟؟؟

پنجشنبه و‌جمعه کلا

هرروز ک تعطیلی باشه مثل الان۱۳روز‌ عید 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من بعد از اینکه عقد کردم.

با شوهرم و برادرشوهرم و دوس دخترش و رفیقاشون میرفتیم بیرون دور دور .

بعد از یه مدت دیدم دخترای اون اکیپ دوستای دوس دختر برادرشوهرم خیلی باز و بی حیان هیچ مرزی ندارن .

بعد همشون مشروب میخوردن و از سر و کول بقیه پسرا بالا میرفتن .

البته رو شوهر من جرعت نمیکردن ولی خیلی رو مخم بود .

دوس دختر برادرشوهرمم که الان شده جاریم عین رفیقاش بود و هست .بعدد پسراشون گل میکشیدن همه بی کار و علاف بودن 

من چون از تهران رفته بودم شمال ازدواج کرده بودم. هیچ دوستی نداشتم و تک و تنها بودم. 

اولا هم خجالت میکشیدم به شوهرم بگم با برادرت و رفیقاش حال نمیکنم .

شوهر من اصلااا مثه داداشش نیست منتها از کمبود رفیق با رفیقای اون میگشت .

کمکم سعی کردم متوجه رفتارای زشتشون کنم .

اصلا نمیگفتم این کار فلانی زشته فقط میگفتم نگاه رفتارشو خودت قضاوت کن .

خلاصه کمکم خودش به این نتیجه رسید اونا ادمای درستی نیستن .

یه مدت هیچ رفیقی نداشتیم ولی الان تو محیط کارش چند تا رفیق پیدا کرده که خیلی پسرای خوبین و خانوماشون هم همینطور و منم با زناشون دوستم . کلا خانواده دارن 

شوهر من شدیدا بود ولی کم کم به علت فشار کاری و مشغله زیاد کاملا دزست شد. الان یکی دوتا دوست داره که ...

اینم دقیقا یمدت خیلی کارش بهم کره خورده تقریبا بیکاره میگه خو‌وقتی کار خاصی ندارم چیکار کنم بشینم خونه 

بدبختی من‌اینه دوستاش روستان شهری ک‌زندگی‌میکنیم نیستن و این کلا میره اونجا شهرخودمون باشه خو‌ب منجه هرچی میره ک‌بره تنها نمیذاره خونه باشم شبا بعد وقتی میره من همش باید یا خونه باباش باشم‌یا بابام

وقتی از رفیق‌اش ضربه خورد پولشو خوردن و اینا

دوتارفیق داره ک‌خیلیییییی خوبن باهم‌جونشون‌براهم‌میدن سه تایی 

ایسیبی از طرفشون‌نمیرسه بهش جز اینکه از وقت من‌و‌بچه هام‌میزنه‌دل ما میشکنه

بله شوهر من ۳ سال تلاش کردم موفق شدم

من دیگ‌خستم دیگه هیچی نمیگم‌امروز واقعا ناراحت بودم‌تلفنی حرف میزدیم اعتراض کردم‌گریم گرفت بعد عصبی شدیم‌ وبحث‌کردیم دلم‌گرف ک‌اصن انگار ن انگار دیگ‌یادش نیومد‌زنگ‌بزنه😭

خدایا به حق همین شب های عزیزت تو این ماه زیبا همه اونایی که شوهر رفیق باز دارن  رفیقاشونو ول ک ...

ممنونم❤️