2777
2789
عنوان

دو فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 33 پست
نمى دونم چرا ولى دخترا در كل ى نمه حسادت دارن  منم امشب همين بحث با دخترم كه تقريبا يازده سالش ...

اما من طوری رفتار کردم که دخترم اصلا نسبت به داداشش حسادت نداره ولی نمیدونم چرا این کاررو کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شما دوتا دارم...تا الانم همه چی دوتا خریدیم  شاید گاهی هم برای بزرگتره خریدم برای کوچی ...

میگم که ما هم دوتا میخریم اما اما واسه پسرم قایم میکنیم که بعدا بدیم. حالا نمیدونم بعدا چطور بهش بدیم که دخترم ناراحت نشه حسادت نکنه

بچه ها خیلی درکشون بالاس، باهاش صحبت کن که بعضی وقتا برا تو یچیزی میگیریم ولی برا داداشی نه و همسنطو ...

اینجورم ایده خوبیه حتما استفاده میکنم.ممنون از راهنماییتون

خوب برا دوتاشون بخرین.چه لزومیه فقط برا کوچولو بخرین؟

عزیزدلم گفتم که همزمان واسه دوتاشون میخریم امااسباب بازی دخترمو همون لحظه میدیم بازی کنه اما چون پسرم کوچیکه قایم میکنیم واسه زمانی که ان شاالله بزرگتر بشه.حالا من نمیدونم بعدا چطور اسباب بازی های پسرمو بهش بدم ک دخترم ناراحت نشه حسادت نکنه

عجب .. اخه چرا همچین میکنین احساس میکنم پسر ندیده هستین .. هر چی میخرین بااااید هم زمان برا اونم د ...

اصلا شما درست خوندید؟؟؟

گفتم که همزمان واسه دوتاشون میخریم امااسباب بازی دخترمو همون لحظه میدیم بازی کنه اما چون پسرم کوچیکه قایم میکنیم واسه زمانی که ان شاالله بزرگتر بشه.حالا من نمیدونم بعدا چطور اسباب بازی های پسرمو بهش بدم ک دخترم ناراحت نشه حسادت نکنه

خوب همون اول که میخرین برا پسرتون ،نشون ندین.موقعی که خواستین بدین بش  برا دخترتونم بخرین

ینی الان که واسه دوتاشون میخریم بعدا هم که خواستیم به پسرم بدیم باز واسه دخترم بخریم

ینی الان که واسه دوتاشون میخریم بعدا هم که خواستیم به پسرم بدیم باز واسه دخترم بخریم

نه الان فقط برا پسرتون بخرین.بدون اینکه دخترتون بفهمه.بعدا که خواستی بدی به پسرت برا دخترت بخر همزمان بدین.یا از الان برا هردو بخر قایم کن بعد باهم بده

نه الان فقط برا پسرتون بخرین.بدون اینکه دخترتون بفهمه.بعدا که خواستی بدی به پسرت برا دخترت بخر همزما ...

آخه دخترم۴سالشه لازمه گاهی واسش اسباب بازی بخریم اما پسرم چون کوچیکه قایم میکنیم. تقریبا ماهی دو الی سه تا واسه دخترم اسباب بازی میخریم بهش میدیم اما واسه پسرم قایم میکنیم.من به همسرم میگم فقط واسه دخترمون بخر فعلا پسرم نیازی نیس واسش بخری اما بازم دلش طاقت نمیاره واسه دوتاشون میخره

جواب ریاضی سابق جواب منم هست  خب اونجوری مدیریت کن

آخه دخترم۴سالشه لازمه گاهی واسش اسباب بازی بخریم اما پسرم چون کوچیکه قایم میکنیم. تقریبا ماهی دو الی سه تا واسه دخترم اسباب بازی میخریم بهش میدیم اما واسه پسرم قایم میکنیم.من به همسرم میگم فقط واسه دخترمون بخر فعلا پسرم نیازی نیس واسش بخری اما بازم دلش طاقت نمیاره واسه دوتاشون میخره

اما من طوری رفتار کردم که دخترم اصلا نسبت به داداشش حسادت نداره ولی نمیدونم چرا این کاررو کرد

به خاطر رفتار شما نيست

كلا تو ذات همه انسان ها هست

دختر شما كه بچه هست و جاى خود داره

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
2810