2777
2789
عنوان

دو فرزندی

271 بازدید | 33 پست

یه دختر۴ساله دارم و یه پسر۶ماهه.

از روزی که بچه دوممو باردار شدم تمام سعی خودمو کرذم که دخترم حسادت به دلش نیاد و خداروشکر همینطورم شد و خییییلی داداششو دوسداره ولی چند روز پیش همسرم یه تفنگ کوچولو واسه پسرم خرید که باهاش بازی کنه تو دهنش کنه اما دخترم گفت نده به داداشم بده به من و کلی هم لجبازی کرد که مال منه به داداشم نمیدم.

بنظرتون چطور رفتار کنم که دخترم درست بشه؟

از عید پارسال که جنسیتش مشخص شد تا الان که ۶ماهشه،همسرم کـــلی اسباب بازی واسش خریده تو کمد قایم کرده واسه بزرگتر که شد ان شاالله هردفعه یکی بهش بدیم، ناگفته نماند که واسه دخترمم خیلی اسباب بازی میخریم. حالا من نمیدونم که چطور این اسباب بازی هارو هردفعه بدیم به پسرم

دلم نمیخواد دخترم ناراحت بشه یا حسادت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمى دونم چرا ولى دخترا در كل ى نمه حسادت دارن 

منم امشب همين بحث با دخترم كه تقريبا يازده سالشه داشتم

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

منم مثل شما دوتا دارم...تا الانم همه چی دوتا خریدیم 

شاید گاهی هم برای بزرگتره خریدم برای کوچیک نه 

ما ک بچه هامون فاصلشون کمع مورد بوده ۱۰ سال اختلاف داشتن حسادت کرده

حسادت حس طبیعیه که تو هر بچه ای نسبت به خواهر برادرش پیش میاد و شما به جز رعایت این موارد کار دیگه ای ازتون برنمیاد. برای دخترتون توضیح بدین که برادرش چون  بچه س به توجه بیشتری احتیاج داره. هیچوقت نگه داشتن و انجام کارای شخصی پسرتون رو به خواهرش واگذار نکید و به دخترتون القا نکنید که مسئولیتی در برابر برادرش داره 

عجب ..

اخه چرا همچین میکنین احساس میکنم پسر ندیده هستین ..

هر چی میخرین بااااید هم زمان برا اونم دخترتان منظور  چیزی بخرین

دخترا اولویت هستن 

حتی تولد پسرتون باشه باید برا اون یه چیزی بخرین

حس مسئولیتش رو تقویت کن جوری که حس کنه بزرگتره و مهارت‌هایی که داره ارزشمنده و میتونه به مادرش کمک کنه از برادرش حمایت کنه . بیشتر باهاش صحبت کن دوستی کن تا احساس بزرگی کنه . 

2810