2777
2789

مثلا سالی که من دخترم رو بردم پایگاه سنجش کلی از بچه های  مدارس دولتی و غیر انتفاعی اونجا بودن. ف قی هم نداشت. حالا ممکنه یه مدرسه ای خودش بخواد یه سنجش هم از بچه ها به طور جداگانه بگیره برای تقسیم بندی کلاس ها و متعادل سازی سطح هوش بچه ها

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون سعیده جان مامانمم معلمه اونم میگه بهم ولی باز هم نگرانم عزیزم لطف کردی اروم شدم

نگرانیت   طبیعیه منم هنین حس رو داشتم حتی به مدرسه رفتنش هم فکر میکردم نگران میشدم انشاالله که موفق باشه 

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم

من جزو کادر سنجش هستم

اصلا نگرانی بخودت راه نده 

چندتایی سوال هست حدود ۴۰یا۵۰تا درزمینه های مختلف شناختی

مثلا توی چه فصلی برگها میریزه

مثلا تا ده رو بشمار یا برعکسس رو

یا تفاوت و شباهت بین دوچیز رو

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

یعنی این مملکت چیش سرجاشه. رفتم سنجش میپرسه سنگ از چی تشکیل شده زنیکه روانیه!بچه ۶ساله باید تشخیص بده از مولکول!!یعنی خاک تو سر اون کسی که اینارو گزینش میکنه...یه مشت ادم عقده ای. 

جالبه دخترم همه رو جواب داد فقط این مولکول و اسم عاج فیل رو بلد نبود بعد نامه دادن مجددا تست بشه و از ۵۰ بهش ۲۰ دادن. یعنی ۲۵تومن امروز دادم ۲۵تومنم اونجا باید بدم. محترمانه بگن صدقه میخوایم.