2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر کسی تجربه ای داره برام بذاره خیلی نگرانم با اینکه پسرم همه چیز هم بلده ولی باز هم نگرانم

عزیزم نگران نباش این سنجش برای اینه که مطمئن بشن بچه ها از نظر بهره هوشی نرمال هستن و بچه های استثنایی رو جدا بکنن.  

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
بستگي ذاره چه مدرسه ايهتست نقاشيورزش و زرنگي بچه رو محك مي زننسوال هوش مي پرسندطرز حرف زدن و هوش اجتماعي بچه رو سنجش مي كنن البته به نوع مدرسه بستگي داره

شیوا جان فکر نمیکنم به مدرسه ارتباطی داشته باشه بسته به محل سکونت و تقسیم بندی آموزش پرورش بچه های هر ناحیه رو به یه پایگاه میفرستن.

مثلا ریاضی هم میپرسن بگن مثلا تا 20 بشمار اینطوری من روی این قضیه نگرانم چون تا 10 بلده بشماره.بقیه چیزها رو کاملا بلده

عزیزم بلد باشه یا نه اهمیتی نداره چون اینا قراره برن کلاس اول که از عدد یک شروع کنن به یادگیری . اگر بچه ای بلد باشه فرقی هم نمیکنه

عزیزم بلد باشه یا نه اهمیتی نداره چون اینا قراره برن کلاس اول که از عدد یک شروع کنن به یادگیری . اگر بچه ای بلد باشه فرقی هم نمیکنه

ممنون سعیده جان 

مامانمم معلمه اونم میگه بهم ولی باز هم نگرانم 

عزیزم لطف کردی اروم شدم 

در كل برات صبر و شكيبايي فراوان براي راه سختي كه در سال تحصيلي اينده پيش رو داري از حداوند مي خواهم🙏🏻

اره واقعا کلاس اول سخته تا بچه بیفته روی دور درس خوندن ومشق نوشتن سخته

2810