2777
2789
دقیقا من قبلن مغرور بزور جواب میدادم الان راحت میحرفم دوست ندارم این مدلی

من سرکارم هم میان همه یجوری سلام علیک میکنن انگارفامیلمن🤣

امروز یه اقایی اومده بود گفت فلان روز اومدم کارموراه انداختی اومدم عیدو بهت تبریک بگم بیرونم میرم کلی اشناداریم همش درحال سلام علیکم😂😂😂😂😂دوست داشتم یکم جدی تر وعنق ترمیبودم

خیالِ خـوشِ عاشقـانه من،همیشـه تـویی آخرین راهـم🌱❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرکارم هم میان همه یجوری سلام علیک میکنن انگارفامیلمن🤣 امروز یه اقایی اومده بود گفت فلان روز او ...

😂😂امروز یه پسره بهم گفت چقد اشنایی تو دانشگاه دیده بودمت

منم گفتم اعح منم داشتم فکر میکردم کجا دیدمت😐😂

مثلن باید میگفتم اها خوبه

تکبر چطوری باشه که جوری نباشه انگار از دماغ فیل افتادیم؟ در چه حدی؟

جالبیه توصیه به غرور و تکبر توی دین همینه. غرور و تکبر ویژگیه منفی ای هست اما یکی از جاهایی که با وجود منفی بودن این صفت خیلی بهش توصیه شده غرور داشتن خانوم ها در برابر آقایون نامحرم هست. و حتی هرچه بیشتر باشه  غرور خانوم در این مواقع پسندیده تره.

به نظر خودم به شخصه هم کلام شدن فقط در حد نیاز و اونم کاملا رسمی، بگو بخند نکردن بی مورد، استفاده نکردن از استیکر توی چت با نامحرم اینا رفتارهای مناسبی هست.

چون اگه دقت کرده باشید وقتی توی چت با یه مرد غریبه استیکر به کار میبریم ناخوداگاه فضا صمیمی میشه و اون به خودش اجازه صمیمیت بیشتر میده

مذهبی هستی؟یا داف😁

نه مذهبی نیستم 

بروز هستم ولی اونقدرااهم قرتی نیستم 😂 کاملا محترمانه جواب میدم و حرف میزنم 

تو دانشگاه دوستام بهم میگن پسراي همکلاسيم ازم حساب ميبرن و میگن جدی ام 😁😂

😂😂امروز یه پسره بهم گفت چقد اشنایی تو دانشگاه دیده بودمت منم گفتم اعح منم داشتم فکر میکردم کجا دی ...

افرین دقیقامنم بعضی دخترارو میبینم کنج لبشونم تکون نمیخوره بااکراه حرف میزنن میگم کاش یکم اونجوری بودم ولی ذاتااهل خوش وبشم

پس مثل منی ایی جان من که به عنوان دلقک شناختع شدم😂

اونم خودش یه دنیایی ديگه هست اينقد دوست دارم مثل بقیه دوستام با پسرا مثل آدم حرف بزنم 

ولی خوب خودشون نميخان میدونی یه کارا یی میکنن و یه چیز هایی میگن منم تخریبشون میکنم خودشون تنشون میخاره 😂😂😂😂😂😁😁

اگ پارتنر خرم میومد منو میگرفت منم میومدم تهران😂

ای عزیزززززممممم هروقت اومدی تشریف بیار خونمون قدمت سرچشم عزیزززم❤️

2810