2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 22 پست
خیلی بده خدا قسمت دشمن ادم هم نکنه

میفهمم چی می‌کشی عزیزم من اینقدر حالم بد بود فقط کارم گریه شده بود ، طعنه مادرشوهرم اینا هم بماند که منو مقصر میدونستن ولی به خدا توکل کن یه جوری خوشحالت میکنه که خودت هم تعجب می‌کنی

از ته دلم واست دعا میکنم عزیزم الهی به حق این شبای عزیز خدا به زودی جاشو واست پر کنه 

ولی حتما حتما آزمایش های مربوط به سقط رو بده که ان شاءالله دومی رو واست حفظ کنه 

من سریع آزمایش دادم فهمیدن خون توی سرخرگم لخته شده و انعقاد خون شدید داشتم

الان آمپول و قرص مصرف میکنم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حق داری خیلی سخته اما مطمئن باش یه حکمتی داشته هممون یجوری داریم امتحان میشیم منم هفت ماهه من ...

انشالله تو این سال یه نی نی قشنگ بغلته

خدایا این نبود رسمش
حالتو درک میکنم عزیزم 🥺 خیلی سخته منم تجربه شو داشتم  حتما حتما برو بستری شو یه بیمارستان دول ...

از همون اول بعد سقط جلوگیری نکردید؟

منم اسفند جنینم‌ توقف رشد تو۶هفتگی داشت و سقط شد...۵ ام فروردینم پریود شدم...

یعنی ممکنه این ماه باردار بشم!؟

یعنی میشه اشتباه باشه  ولی تا دراز کشیدم که سونو انجام بشه بهم گفتن جنین قلبش وایستاده

خیلی کم متاسفانه...منم همینجوری شدم.جنینم ۶هفته توقف رشد داشت.۱۱هفته سقط شد تو خونه.دوتا سونو دادم...دوتاش مثله هم بود با فاصله ۱۰روز