2777
2789
عنوان

نی نی یار جان میشه بیاین

175 بازدید | 6 پست

سلام میشه لطفن تاپیک با عنوان سوال منو تعطیل کنید

میشه لطفن با دل پاک و مهربونت 🌹 یه صلوات 🌹 برا حل مشکلات بزرگ من و خانوادم بفرستی خیلی محتاج دعاتم 💖💗💟

تعطیل شد

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بالا سمت چپ کنار گزینه سرچ عکس کاربریتهست میزنی نی نی سایت من میای پایین ی گزینه هایی هست تبادل نظرو میزنی موضوع مورد علاقه  هست

میشه لطفن با دل پاک و مهربونت 🌹 یه صلوات 🌹 برا حل مشکلات بزرگ من و خانوادم بفرستی خیلی محتاج دعاتم 💖💗💟

امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگه متوجه نشدی هر جاشو بگو بهم عزیزم

یکی به من بگه چطوری علاقه مندیهامو بیارم.چند تا تاپیک رو جز علاقه مندیهام زدم .ولی نمیدونم از کجا بیارمش بخونم

موضوعات مورد علاقه بزن رو نوشته من

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه