2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
کاری به الان خانوم پروفسور ندارم کلی میگم چون ایشون گفتن تو ذهنم بود میخواستم خیلی وقته بگم یادم افتادجمله ی بهم حمله نکنید خیلی توهین آمیز مدام تو سایت بهم میگید دورازجون مگه حیوان درنده ایم که بخواهیم بهم حمله کنیم؟یا جنگوی کوهستانیم؟اصلا ادبیات خوبی نیست

درسته حمله کلمه مناسبی نیست

ولی منظور من لحن گفتگو به صورت هجوم به طرف مقابل بود

اگه تونسته باشم منظورمو برسونم

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
کمیته ف  ل ت ر ی ن گ ،نمیاد که باکاربرا برخورد کنه با مدیر سایت برخورد میکنه پس حق بدین به خانوم تهرانی،هرکاربری هرچی دلش بخواد میگه دوطرف به هم وبه مسئولین و...توهین میکنن اونوقت خانوم تهرانی چه گناهی داره که باید جوابگوی حرف وتوهین بقیه باشه؟

گیلاس هرکی توهین میکرد درجا قطع دسترسی میشد!!!لتزم نبود حکومت نظامی درست کنن

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنفش چقدر زیاد شده نه؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

درسته حمله کلمه مناسبی نیستولی منظور من لحن گفتگو به صورت هجوم به طرف مقابل بود اگه تونسته باشم منظورمو برسونم

منظورتونو متوجه ام عزیزم ولی درکل حس خوبی نمیده 

میتونیم بجاش بگیم اگر حرفم ناخوشاینده براتون و ...

عکس پسرمو ببینین جیگرتون حال بیاد بیخیال دوستان🤗😄

خدا برات نگهش داره عزیزم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
نميدونم واقعا به اين پست بايدچند تا لايك داد 👍🏼شخصيتتون واقعا واسه من قبل احترامه قهوه جان

سپاسگزارم از نظر لطف شما؛ 😘 😍

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

م تا الان جایی ندیدم  و نشنیدم کمیته فیل ترینگ بگه تبادل نظر درباره انتخابات جرمه و منجر به فیل تر سایت میشه خانم تهرانی 

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...
2810