2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

حلما جان مگه نمیدونی اونا از ما بهترون هستن؟خانم تهرانی اگه تاپیک در مورد انتخابات ممنوعه، پس چرا تا حالا کاری انجام ندادین؟؟؟  

اره واقعا 

آخه اگر ممنوعه باید همه تاپیک هایی که الان هستن حذف بشن دیگه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

اتفاقا منم یبار تاپیک زدم کسی توهین نکرد خیلی خوب پیش رفت....یه عده خاص جو تاپیکارو خراب میکردن فقط...

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا آخه اگر ممنوعه باید همه تاپیک هایی که الان هستن حرف بشن دیگه

حلما، الان کدوم تاپیک فعاله؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
بنظرم دو تا تاپیک خودتون ایجاد کنید خانم تهرانی هم برای اصولگرایان و هم اصلاح طلبان.  یکی از کاربرانهم از هر دو جناح تاپیک مورد نظرشون مدیریت کنه.  اینطوری منظم تره

به نظرم باید  هر دو جناح با احترام با هم صحبت کنن وگرنه اینکه هی از هم تعریف کنیم و به به و چه چه کنیم که هنر نیست

در برابر تمام اعمالم،گفتارم و کردارم در محضر یگانه هستی باید پاسخگو باشم.پس به گونه ای باید عمل کنم که  سرفراز باشم.دنیا فانی شدنی ست.

گیرم که بر سر این بام،

بنشسته در کمین پرنده ای،

"پرواز " را علامت ممنوع می زنید

با جوجه های نشسته در آشیانه چه می کنید؟

خسرو گلسرخی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

سلام خانم تهراني ، روزتون بخير

من از سال ٨٩ عضو فعال سايت خوب شما هستم ، مطمئناً با بررسي متوجه ميشيد نه اهل جنجال هستم ، نه تا به حال حركتي بر خلاف قوانين سايت انجام دادم .

حتي در تغييرات سايت هم سعي كردم صبور باشم و به سايت دوست داشتنيم زمان بدم .

اما امروز واقعا دلم از شما شكست ، يعني تنها حسم دلشكستگي از بانويي ست كه حس ميكنه زنان در سرزمين كوچكي مثل اينجا هم حتي حق حرف زدن  در مورد مسايل روزجامعه ندارن .

من تنها در يك تاپيك انتخاباتي كه خانم صهبا زدن يك كامنت گذاشتم و تا به حال بحثي در اين مورد نكردم ، منظورم اينه كه ايجاد تاپيك انتخاباتي يا عدم ايجاد اونبراي منِ نوعي اثري نداره ، چون در بخش هايي ديگه از جامعه ميتونم و اين امكانرو دارم كه در اين زمينه فعال باشم .

اما دلنگران زناني هستم از ميهنم كه شايد اينجا تنها روزنه اي باشه براشون برايگفتگو ، براي مشاركت ، براي آگاهي ..

و شما به عنوان يك زن عملا با اين تصميم داريد اين مطلب رو القا ميكنيد كه ما در

مورد مسايل مهم كشور حتي حق حرف زدن نداريم .

تا به حال در فرومي كه اقايان باشن كسي حتي به ذهنش خطور ميكنه كه به اين مورد فكر كنه چه برسه به اينكه اجراييش كنه !

متاسفم .

خانم تهرانی فک کنم انتخابات که تموم شد یه تاپیک ایجاد کنندرباره ضعف شدید مدیریتی این سایتم بحث بشه اگه بنده رو با افکار دیکتاتور گونتون بیرون نمیکنید عرض کنم ک مدیریت سایت بشدت ضعیفه

کار درستی کردید در این تاپیک ها خیلی خوش بینانه اگر میگشتید شاید تنها چند نظر که مودبانه به دور از تعصب و از روی عقل و اگاهی باشه پیدا میشد

اگه قرار بر ازادی بیانه پس بهتره اول لحن صحبت ها محترمانه بشه بعد اگه بازم تعطیل شد میتونید اعتراض کنید

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

مجلس تمام گشت و به آخر رسید کار، 

ما همچنان در اول وصف تو مانده ایم؛ 

سعدی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
2810