کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
کاری به الان خانوم پروفسور ندارم کلی میگم چون ایشون گفتن تو ذهنم بود میخواستم خیلی وقته بگم یادم افتادجمله ی بهم حمله نکنید خیلی توهین آمیز مدام تو سایت بهم میگید دورازجون مگه حیوان درنده ایم که بخواهیم بهم حمله کنیم؟یا جنگوی کوهستانیم؟اصلا ادبیات خوبی نیست
درسته حمله کلمه مناسبی نیست
ولی منظور من لحن گفتگو به صورت هجوم به طرف مقابل بود
اگه تونسته باشم منظورمو برسونم
(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین )
کمیته ف ل ت ر ی ن گ ،نمیاد که باکاربرا برخورد کنه با مدیر سایت برخورد میکنه پس حق بدین به خانوم تهرانی،هرکاربری هرچی دلش بخواد میگه دوطرف به هم وبه مسئولین و...توهین میکنن اونوقت خانوم تهرانی چه گناهی داره که باید جوابگوی حرف وتوهین بقیه باشه؟
گیلاس هرکی توهین میکرد درجا قطع دسترسی میشد!!!لتزم نبود حکومت نظامی درست کنن
چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نميدونم واقعا به اين پست بايدچند تا لايك داد 👍🏼شخصيتتون واقعا واسه من قبل احترامه قهوه جان
سپاسگزارم از نظر لطف شما؛ 😘 😍
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)