2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
کاربران محترمکدوم یکی از شما بزرگواران پاسخ کمیته ف  ی ل ت ر ی ن گ رو میده؟

خانم تهرانی یک سوال ایا رنگ بروزرسانی نشان از حمایت یک کاندیدا داره یا نه؟؟

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

خانم تهراني سلام احتمالا انفجقد من اعتراض كردم و ايميل زدم و از طريق ني ني يارا و غيره گفتم منو بشناسيد اما جواب مسابقتون چي شد تا تولد امام زمان بود ،چه تغييري درست اتفاق افتاد

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما واقعه پاسخگوی هیچ مشکلی توی سایت نیستید کیفیت افتضاحه ورژن جدید به کنار. فقط فکر درامد خودتون از سایت هستید که میترسید فیل تر شه. سالهاس بحث های انتخاباتی وجود داشته تو سایت هیچوقت هم فی لتر نشده دارید بچه گول میزنید   ترستون اگه به خاطر از دست دادن کاربر بود به خاطر فیل ترینگ این ورژن مسخره رو نمیزاشتید

کوچکترین دغدغه ی شما از دست دادن کاربرا هست خانم تهرانی حداقل خودتونو گول نزنید    برای هیچ مشکلی توی سایت جوابگو نیستید    

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
فقط همين مونده بود به رنگ بروز رساني گير بدنرنگ سايت هم سبز شده ها 😐

تینا درست میگه عوض کنین ف یل ت ر ی ن گ فیل تر نکنه یوقت😐

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

رنگ بنفش

اذیتتون میکنه؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
2810