کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
خانوم تهرانی عزیز این پاک کردن صورت مسئله است و به اعتبار سایتتون خدشه میزنه بهتر بود افراد خاطی اخطار میگرفتن و باهاشون برخورد میکردین. بنظرم برای نشاط و اعتبار سایتتون باز نگری کنید.
کاربران محترمبعد از دیدن این همه توهینها یک چنین تصمیمی گرفتم. قبلش بحث رو آزاد گذاشته بودیم. متاسفانه خودتون رعایت نکردید. اگر قرار به حذف پست نا مناسبی از داخل این نوع تاپیکها باشه دیگه هیچی از تاپیک باقی نمیمونه. نی نی یار بارها به دوستان تذکر دادند آنا رعایت نمی کنید
خانم تهرانی این رفتار درست نیست ما حق داریم حرف بزنیم و نظرمون و به دور از توهین بیان کنیم و شما نباید جلوی مارو بگیری ما دلمون میخواد اینجا تبادل نظر کنیم شما ترجیح میدی تو سایت فقط درباره خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری حرف زده بشه؟
برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)