2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

خلاف رای سلطان رای جستن، 

به خون خویش باید دست شستن

اگر خود روز را گوید شبست این، 

بباید گفتن آنک ماه و پروین؛ 

سعدی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واای خانم تهرانی ممنون👍اعصاب نموند برامون 😨

انگار با ناظمتون حرف میزنید الان منتظر انضباط ۲۰ هستید ..مجبورین تو تاپیکا باشین تاپیکا همه عنوان دارن مختارید بحث نکنید .تعجب آوره

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com
گزارش بزنید😂😂

گزارش بزنیم خودمون قطع دسترسی میشیم😁😁😁😁😁

خب بیاین جواب بچه ها رو بدین کار سختی نیست که😞😞

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

حالا اینقدر پیش میرن که همینجا میشه تاپیک انتخابات....بعد خانم تهرانی باید بیاد تاپیک خودشو تعطیل کنه....من که از خانم تهرانی متشکرم....حداقل دکان رای جمع کنی بعضیها تعطیل شد.....

👫👰👨👪🌄

بنظرم دو تا تاپیک خودتون ایجاد 

کنید خانم تهرانی هم برای اصولگرایان و هم اصلاح طلبان.  یکی از کاربران

هم از هر دو جناح تاپیک 

مورد نظرشون مدیریت کنه.  

اینطوری منظم تره 

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

گزارش بزنیم خودمون قطع دسترسی میشیم😁😁😁😁😁خب بیاین جواب بچه ها رو بدین کار سختی نیست که😞😞

حلما جوابی ندارن...پاک کردن صورت مسئله همیشه راحت ترین کاره...حتی توی حل امور مملکت هم وضع همینه چه برسه یه اینجا....

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...
انگار با ناظمتون حرف میزنید الان منتظر انضباط ۲۰ هستید ..مجبورین تو تاپیکا باشین تاپیکا همه عنوان دارن مختارید بحث نکنید .تعجب آوره

من این چند روزه تو همه تاپیکای انتخاباتی بودم و نظر و رایم هم معلومه و کلی هم بحث کردم 

ولی وقتی نمیتونیم درست بحث کنیم بهتره بحث نکنیم

حق نداریم بگیم فتنه گر و بعد استیکر خنده بزاریم

بحث سیاسی شعور سیاسی میخواد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

کل نظام وکشورتوبعضی تاپیکازیرسوال میرفت واین بدبود

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

والا تاپیک من ک داشت درکمال احترام پیش میرفت.خب اگه باهم مسالمت امیز حرف بزنیم بدم نیس.باز بحث بدرد بخوریه اما وقتی دعوا میشه دیگه بحث ب جایی نمیره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2810