2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

خانم تهراني دو سه تا كاربر هستن تاپيكاي انتخاباتي رو با كوچه خيابون اشتباه گرفتن و شخصيت والاشونو به نمايش ميزارن لطفا تذكر بدين 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واقعا موافق ممنوع شدنین؟؟؟یکی شعور نداره توهین میکنه قرار نیست همه به پای اون تعداد انگشت شمار بسوزن که!!!اونیم ک خسته شده حالش بهم خورده وارد تاپیک نشه!!!کسی فرش قرمز واسش پهن نکرده ک

شادی بذار از راه برسی عرقت خشک بشه بعد شروع کن 

ب تو ربطی نداره من وارد کدوم تاپیکا میشم

مینا قری هستم

ندیدم پاریس خانم جواب پست موچی داد.تعطیل شد 

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
جالبه ، شما باید اونهایی رو قطع دسترسی کنید که به رهبر و رئیس حمهور قانونی مملکت، انگ بی کفایتی و منافق بودن می زنن.راه حل رو پیدا کنید، صورت مسئله رو پاک نکنید

آخه هر دوطرف به نامزد های طرف مخالف توهین میکنن ولی بنظر خودشون توهین نیست 

اینجوری دعوامیشه که چرا فلانی قطع دسترسی شد ولی فلان کاربر نشد

یا باید کلا کاری نداشته باشن یا باید تاپیک زده نشه چون هر دو طرف توهین میکنن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
شادی بذار از راه برسی عرقت خشک بشه بعد شروع کن ب تو ربطی نداره من وارد کدوم تاپیکا میشم

من شمارو نگفتم!!!من کلی گفتم چرا به خودت میگیری!!!والا

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

پستم کنایه داشت عزیزمبیخیال نمیخوام ادامه پیدا کنه  

خب منم جوابت رو دادم دیگه

تحمل شنیدن حرف حق سخته؟

خوب کاری میکنی ادامه نمیدی😉😉

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
خانم تهرانى اينجا درباره مشكلات سايت ده ها نَفَر تاپيك زدند شما رو صدا كردند شما اصلا توجه نكرديد و گذشتيد ازش بعد الان با اين ديكتاتوري اومديد ميگيد تاپيك انتخاباتي نزنيد تو همه فرم ها درباره انتخابات بحث ميشه واقعا شما با مديريت ضعيفتون داريد ما رو پشيمون مبكنيد از شركت تو اين فرم

دقیقا شهرزاد جان مدیریت به شدت ضعیفه 

خب پس چرا تاپیک های که الان هستن درباره انتخابات تعطیل نشدند؟؟؟؟؟؟؟

بخشی از دعای صباح امیر المومنین ابو تراب (ع) ** خداى من، دلم در پرده  هاى ظلمت پوشيده شده و جانم دچاركاستى گشته و عقلم مغلوب هواى نفسم شده و هواى نفسم بر من چيره آمده، طاعتم اندك، و نافرمانيم بسيار، و زبانم اقراركننده به گناهان است، چاره من چيست اى پرده  پوش عيبها، اى داناى نهان  ها، ای برطرف كننده غم ها، همه گناهان مرا بيامرز، به احترام محمّد و خاندان محمّد، اى آمرزنده، اى آمرزنده، اى آمرزنده به مهربانيت اى مهربان  ترين مهربانان.
من شمارو نگفتم!!!من کلی گفتم چرا به خودت میگیری!!!والا

من گفتم ک حالم ازین تاپیکا ک بهم توهین میکنن و فحش میدن بهم میخوره و جز من کسی نگفت 

و تو شخصا ب من توهین کردی و من اجازه ب کسی نمیدم ب من بی احترامی کنه 

اینجا هم ارث پدر شما نیست ک بگی وارد چ تاپیکایی بشم یا نشم 

افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مینا قری هستم
2810