کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالا اینقدر پیش میرن که همینجا میشه تاپیک انتخابات....بعد خانم تهرانی باید بیاد تاپیک خودشو تعطیل کنه....من که از خانم تهرانی متشکرم....حداقل دکان رای جمع کنی بعضیها تعطیل شد.....
من چندتا تاپیک رو دنبال کردم طرفداران نامزدها هم ب نامزدهای مقابل و هم طرفدارانشون توهین میکردن هیچ تبادل نظر سالمی ندیدم با این رویه برای سایت دردسرساز میشه
انگار با ناظمتون حرف میزنید الان منتظر انضباط ۲۰ هستید ..مجبورین تو تاپیکا باشین تاپیکا همه عنوان دارن مختارید بحث نکنید .تعجب آوره
من این چند روزه تو همه تاپیکای انتخاباتی بودم و نظر و رایم هم معلومه و کلی هم بحث کردم
ولی وقتی نمیتونیم درست بحث کنیم بهتره بحث نکنیم
حق نداریم بگیم فتنه گر و بعد استیکر خنده بزاریم
بحث سیاسی شعور سیاسی میخواد
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
کل نظام وکشورتوبعضی تاپیکازیرسوال میرفت واین بدبود
اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .