دخترا بعد احساسی رابطه رو درنظر میگیرن مردا بعد ج.سیشو دختر طوری طراحی شده ک متعهد تر بمونه تا فرزن ...
منطقیه ها
ولی به نظر من پسری ک واقعا دختریو دوست داشته باشه
هیچوقت به خودش اجازه نمیده توی دوستی بخواد درخواست رابطه ی جنسی یا هر کوفت دیگه ایی کنه!
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
البته شوپنهاور خیلی ضد زن بوده و خودشم هیچ وقت زن نگرفته
کتابای داروینم من جسته گریخته شنیدم و تو یوتیوب
خودم هنوز کتاب خاصی ازش نخوندم
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
منطقیه ها ولی به نظر من پسری ک واقعا دختریو دوست داشته باشه هیچوقت به خودش اجازه نمیده ...
اون بخاطر خرد انسان هاست ک مارو از سایر حیوانات متمایز میکنه خب پسری ک اینکارو میکنه ب بعد حیوانیش نزدیک تره
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
اون بخاطر خرد انسان هاست ک مارو از سایر حیوانات متمایز میکنه خب پسری ک اینکارو میکنه ب بعد حیوانیش ن ...
شا پرستاری؟
حوصله کنکاش توی تاپیکاتون نداشتم
گفتم از خودتون بپرسم
اگر مرد احساس کمتری داره چرا همیشه مرد دنبال زن هست ؟ در تمام حیوانات هم نر به دنبال ماده میدو ...
چون ماده ها ک توانایی فرزند اوری دارن باید از بین جمعیت نر ها بهترین انتخابو بکنن تا فرزندشون سالم باشه
واس همین نر ها بیشتر میرن سمت ماده ها