دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من بی توقع کار میکنم خدایی هر وقتم مهمون میاد خونمون کمک میکنن،
اون که بعله.منم کمک میکنم ولی در حد خودم
مثلا انداختن سفره یا چیدن و جمع کردن میز شام..
جابه جا کردن ترشی و غذا و اینا...
واسه شستن ظرف یه تعارف میکنم.
چون نمیزارم کسی خونم ظرف بشوره اصولا..
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خواهر شوهر من همچین با بی احترامی بهم کار گفت از ماشین که سوار شدم تا خونه گریه کردم ، جلوی جمع ضایم ...
تو رو ضایع نکرده
شخصیت خودشو اورده پایین
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
والله درسته من و غورت میده ، میگه چرا کار نمیکنی در صورتی که من همش سرپام و آدم تنبل و از زیر کار دررو نیستم ولی جلوی جمعیت با بی احترامی باهام حرف زد چون سنش از من بالاتره خیلی نتونستم جوابشو بدم ولی میدونم اگه چیزی بگم کم نمیاره دعوا میشه اون وقت شوهرم قاطی میکنه کاسه کوزه ها سر من خالی میشه
دلم انقد شکست روز ه عیدی که نگو ....ازین ناراحت میشم که همش دارم کار میکنم یکبار که نشست ...
کار کردی شده وظیفه
به اندازع خودت از این به بعد کار کن