2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست
نمیتونم بخورم خیلی ویار دارم ولی امشب ماساژ میدم 

تو نافت بریز نافت پر شه،ده دقبقه ۱ زب بموته بع با همون روغن از سمت راست ب چپ دورانی ماساژ بده ،هر شب اینکارو بکن

چای سیاه و سبز خیلی یبوست اوره نخور

نون بدون سبوس نخور،تو سوپ و اشو پرررر سبزی کن

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نافت بریز نافت پر شه،ده دقبقه ۱ زب بموته بع با همون روغن از سمت راست ب چپ دورانی ماساژ بده ،هر شب ...

چای اصلا نمی‌خورم سوپ نمیتونم بخورم برنج خیلی کم و گوشت قل قلی کم ماست شیرین باشه میخورم با نون سبوس دار البته 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بپرس اگر میشه هر روز ناشتا خاکشیر با ابجوش خیس کن ولرم شد بخور و تو فلاکس اب جوش بریز در طول روز چنتا لیوان اب جوش بخور خیلی برات خوبه ،روغن زیتون رو سالاد ،سبزی خوردن بریز بخور خیلی خوبه ،میوه مثل پرتقال  کیوی ،خیار چیزایی که باعث نرمی شکم میشه ،انجیر خشک خیس کن بخور خیس برات خوبه برا بچه هم مفید ،الو خوبه ،یکی از نزدیکان مثل شما بود رعایت نکرد الان بچه ۵ سالشه ولی خودش هنوز درگیر و متاسفانه بواسیر و شقاق گرفته ،رعایت کن مطمئن باش نتیجه میده اب ولرم خیلی زیاد بخور

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
خاکشیر رو با آبجوش بخور

برای بازداری مضره

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
ویار دارم غذایی نمی‌خورم البته که آب بالا میارم نمیتونم بخورم دیشب کاهو خوردم یبوست گرفتم عجیب 

خب همین نخوردنم بده برو سرم بزنن برات حالت بهتر میشه قرص ضد تهوع ویتامین ب۶ اینا حالتو بهتر میکنه نذار معدت خالی شه چون بدتر حالت تهوع میگیری سیرابی 

سوپ آبمیوه طبیعی میوه بیسکویت ترد آجیل  نون پنیر من با اینا زنده موندم 

عزیزم ابجوش با خرما بخور ابجوش که ضرر نداره خرما هم برا زن باردار عالیه شنیدم زایمان رو راحت میکنه ا ...

خرما سر دخترم می‌خوردم الان نمیتونم ویار گرفتم شیرین نمیتونم 

وای من روزی دوسه تاقاشق روغن زیتون پر میخوردم 

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
بپرس اگر میشه هر روز ناشتا خاکشیر با ابجوش خیس کن ولرم شد بخور و تو فلاکس اب جوش بریز در طول روز چنت ...

وباسیر داشتم من یبوست ارثی دارم ولی الان دارم میمیرم دیگه با اینکه هیچ نمی‌خورم آلو فقط میتونم بقیش به معدم نمیسازه 

خب همین نخوردنم بده برو سرم بزنن برات حالت بهتر میشه قرص ضد تهوع ویتامین ب۶ اینا حالتو بهتر میکنه نذ ...

من هیچ کدوم نمیتونم فقط نون پنیر با گردو صبح به صبح .ظهر شاید نخورم عصر یکم نون یا ماست یا گوشت قل قلی با برنج همین 

وای من روزی دوسه تاقاشق روغن زیتون پر میخوردم 

الان نمیتونم ویار خوب بشه با سالاد میتونم بعدا