2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست
وباسیر داشتم من یبوست ارثی دارم ولی الان دارم میمیرم دیگه با اینکه هیچ نمی‌خورم آلو فقط میتونم بقیش ...

خوب شما باید تا حدودی درمان میکردی بعد باردار میشدی خیلی سخته حق داری ،اینجوری که خیلی سخته الو تنها ،اگر بهت میسازه خورشت اسفناج ،قرمه سبزی بدون لوبیا بخور مخصوصا اسفناج خیلی خوبه 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لواشک آلو بگیر 

میخورم 🥲

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
پرتقال،انجیر خشک،غذای آبکی بخور من خودمن ویار دارم درکت می کنم اما سوپ گندم بدون رب درست کن بخور هم ...

مرسی ولی بالا میارم اینارو ....وقتی معدم خشک ویار ندارم بخاطر همین آب زیاد نمی‌خورم 😭

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
خوب شما باید تا حدودی درمان میکردی بعد باردار میشدی خیلی سخته حق داری ،اینجوری که خیلی سخته الو تنها ...

درمان ندارد عزیزم همیشه باید مسهل می‌خوردم و اگه یه موقع زخم میشد پماد میزدم ....ولی خوب رودها هام کند بودن الان دیگه حرکت نمیکنن انگار 

درمان ندارد عزیزم همیشه باید مسهل می‌خوردم و اگه یه موقع زخم میشد پماد میزدم ....ولی خوب رودها هام ک ...

درمانش همون روان شدن دیگه چون پدر همسرم همین مشکل دارن و دکتر رفتن کلی پولیپ داشت خارج کردن و دکتر برنامه غذایی با توجه به معده ایشون داده بهتر شدن تقریبا ۱ سال میگذره ،بخاطر همین گفتن اول باید درمان میکردی منظورم از درمان پیگیری چون شما گفتی هر چیزی نمیتونی بخوری شاید متخصص تغذیه میرفتی کمکت میکرد ،مادر منم یبوست داره ولی در حد شما نیست و با سی لاکس خوب ولی شما حتما پیگیر باش چون عواقب بدی داره طی گار زمان  

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
درمانش همون روان شدن دیگه چون پدر همسرم همین مشکل دارن و دکتر رفتن کلی پولیپ داشت خارج کردن و دکتر ب ...

فعلا چون باردارم اذیتم وگرنه قبلا مشکلی نداشتم زیاد 

انشالا زودتر خوب شی سخته شرایط 

مرسی عزیزم