2777
2789
عنوان

کسی هست هنوز برنج هندی بخره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 73 پست
هیچی بالاخره مهمون پروفایل شماست این عکس

دیگه بیشتر از این کشش ندید وقتی حرفتون درست نبوده و بیشتر کاربرها برخورد کردند

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بیشتر از این کشش ندید وقتی حرفتون درست نبوده و بیشتر کاربرها برخورد کردند

اینکه حرف یکی درست یا غلطه رو کی تشخیص میده؟

خیلی چیزا از نظر شما غلطه از نظر خیلیا خیلیم درسته

عزیزم  نمیدونم برنج هندی رو چقدر می خرید ولی عذرمیخوام صرفا یه پیشنهاد میتونید سرلاشه بخرید ایرانی 

یه ۱۰ کیلویی من چند روز پیش دیدم ۴۹۰ هرچی باشه برای فریدون کنار بود ایرانیه و بهتر از هندی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
اره مجلسی تره ولی خب بعضیا بد میدونن خوده من بد میدونم میگم نکنه بگن برامون ارزش قائل نبود هندی جلوم ...

آهان. پس هر جا یه مدل رسم دارن . ما که بخواهیم خیلی به مهمون احترام بذاریم هندی میگیریم چون ایرانی رو نمیتونیم برای تعداد زیاد مجلسی درست کنیم

اینکه حرف یکی درست یا غلطه رو کی تشخیص میده؟ خیلی چیزا از نظر شما غلطه از نظر خیلیا خیلیم درسته

اینکه یه عده انسان رو به هر بهانه ای تشبیه به یه حیوون کنید غلطه و مقاومت شما روی این حرف فقط به خاطر اینکه میخواین کم نیارید نه اینکه به درستی حرفتون مطمئنید!! 

بعدم سنتون به حدی رسیده که درست و غلط تشخیص بدید و مقامت رویه حرف غلط برای شما بدترم هست

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
اینکه حرف یکی درست یا غلطه رو کی تشخیص میده؟ خیلی چیزا از نظر شما غلطه از نظر خیلیا خیلیم درسته

وقتی به درستی یه حرف مون مطمئن نیستیم بهتره تویه سایت عمومی بیان نکنیم 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

جوری میپرسین  هنوزم کسی میخره انگار وضعیت هممون گل و بلبه مردم همین هندیشم بتونن بخرن خداروشکر میکنن 

وای بحال مردم هرروز موادغذایی اشغالتر از دیروز میخوریم

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
محسن وهایلی...اره خاطره م خوبه مژده هم خوبه

اره چون چند بار برنج ایرانی خوردم حالم بد شد ،من نمیتونم بخورم نمیدونم چرا فقط یه بار تو زندگیم خوردم 

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️