2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه. لطفاً کمک

906 بازدید | 18 پست

سلام من دوقلوها دو سالشونه میخوام از مای بی بی بگیرم. سه روزه. میدونن کی دستشویی دارن مرتبم میبرمشون اما تو دستشویی میگن ندارم. تموم شد بعد میان بیرون و تو شلوارشون..... یه جورایی انگار میترسن وقتی میبینن دستشویی میکنن. واقعا مستأصل شدم. ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه. 

ببین همه چی به آمادگی روانیه بچه ربط داره من یکماه فقط رو پسرم کار کردم هر دفعه خودم میرفتم دستشویی اونم میبردم بشینه رو لگنش کم کم علاقه مند شد تو دستشویی شعر میخوندیم آب بازی میکردیم شاید نیم ساعت میموند تا جیش کنه بعدم هردفعه بهش گوشزد میکنم هروقت جیش داری بگو بریم دستشویی جایزه هم استیکر بهش میدم راحت تو ۲۰ ماهگی گرفتمش از پوشک الان یه هفته هست که گرفتمش یکبارم تو شلوارش نکرده تا حالا

عشقم پسرم😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترمن اصلا همكاري نكرد زود

ابدا

همه هم هي ميگفتن ديره فلانه  اما دخترمن اصلا نميفهميد ك داره جيش ميكنه!!!حتي تا دوسال و سه ماه،مثلا توحموم كلي ميشستم باهاش حرف ميزدم اون سرپا داشت براخودش حرف ميزد راه ميرفت،جيش ميريخت رو پاش و راه ميرفت!!!اصلا نميفهميد!!!!

ميبردم دستشويي هي مينشستيم نميكرد ميومد بيرون خيس ميكرد

دست خودش نبود

دخترمن ۲۰ ماهشه تقریبا یکماه میشه شروع کردم ب پوشک گیری

دخترمن عاشق مایع زدن ب دستاشه!

بعشق دست شستنم شده دسشوییشو میگه.

طفلی بااینکه کوچیکه تااینجاخوب یادگرفته

ولی من ازترسم بیرون ازخونه پوشکش میکنم اماوقتی بازش میکنم خشکه خشکه!

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭

نانا جان دخترمن بارها خودشو خيس كرد ولي بدش نيومد

مدفوع رو از يك سال و نيم حتي قبلتر شب اصلا نميكرد و هروقت ميكرد من ميفهميدم اما اصلا حاضر نميشد پوشكشو بازكنم بره دستشويي

اينكاروكردم يبوست شد!!!!

اما الان ده روزه خيليييييي جالب دازه همكاري ميكنه

ميگه خدافظ پوشك!!!مامان بازم كن،بزرگ شدم،٤ماه ايناروگفتم فايده نداشت الان انگار خواسته 

البته بچه ها خيلي فرق دارن

دكتردخترم به من گفته بود بچه ت ازاوناييه ك خودش تعيين ميكنه كي وقتشه

مبینا اگه تو خونه کنترل داره بیرونم نمیکنه من ۱۹ ماهگی شروع کردم ۲۰ ماهگی کامل گرفتمش هم خودم راحت شدم هم پسرم

اوائل توخونه خرابکاری میکرد😷

الان مدتیه شکرخداخبرمیده

ولی بازمن میترسم😬

نانا جان دخترمن بارها خودشو خيس كرد ولي بدش نيومدمدفوع رو از يك سال و نيم حتي قبلتر شب اصلا نميكرد و هروقت ميكرد من ميفهميدم اما اصلا حاضر نميشد پوشكشو بازكنم بره دستشويياينكاروكردم يبوست شد!!!!اما الان ده روزه خيليييييي جالب دازه همكاري ميكنهميگه خدافظ پوشك!!!مامان بازم كن،بزرگ شدم،٤ماه ايناروگفتم فايده نداشت الان انگار خواسته البته بچه ها خيلي فرق دارندكتردخترم به من گفته بود بچه ت ازاوناييه ك خودش تعيين ميكنه كي وقتشه

الان چنوقتشه

نانا جان دخترمن بارها خودشو خيس كرد ولي بدش نيومدمدفوع رو از يك سال و نيم حتي قبلتر شب اصلا نميكرد و هروقت ميكرد من ميفهميدم اما اصلا حاضر نميشد پوشكشو بازكنم بره دستشويياينكاروكردم يبوست شد!!!!اما الان ده روزه خيليييييي جالب دازه همكاري ميكنهميگه خدافظ پوشك!!!مامان بازم كن،بزرگ شدم،٤ماه ايناروگفتم فايده نداشت الان انگار خواسته البته بچه ها خيلي فرق دارندكتردخترم به من گفته بود بچه ت ازاوناييه ك خودش تعيين ميكنه كي وقتشه

اره زهرا جون بچه ها سن آمادگیشون متفاوته نباید زیادم فشار آورد پسر من خودشم خیلی همکاری کرد چون از پوشک متنفر بود الان عاشق دستشویی رفتنه

عشقم پسرم😘😘😘

با اينكه روزا كامل ميگه اما شب نميتونه خودشو كنترل كنه،خيسه خيسه

اونموقعي ميشه گفت ازپوشك گرفتمش ك شبم كنترل كنه يا بيداربشه يا بيدازش ميكنم بياد و بكنه

اما دوشبه پوشك شبش هم خيلي خشكتره واين يعني داره كنترلش زياد ترميشه

2810