2777
2789
عنوان

هرکس کمک کنه از ته دلم خودمو خانوادم دعاش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 102 پست
فدات بشم عزیزم  فقط شوهرم اومد برات میذارم شماره اقا سید رو

دستت درد نکنه واقعا ❤️🌷

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
اینقدر شرایط مالیم ضعیفه که پول مشهد رفتنم ندارم همکارام گفتن میاین برین باهم من پول نداشتم خیلی دلم ...

شده شب بری تو حرم بخوابی برو آقا خودش کمکت میکنه 

دنبال دعا نویس نرو من رفتم بدبختم کرد

موکلشون میان تو خونت بدتر اذیت میکنن هربار بری دعا بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونیم اخه اینقدر یهیویی شد دردش چند تا سید و سوختن زاغ و تخم مرغ شکوندن گفتن یه شب تو یه مهمونی ک ...

عزیز دلم برای مامان سوره بقره پخش کن 

و سوره تکویر بخون بعد هر آیه فوت کن بده بهشون بخورن

رقیه شرعیه هم برای چشم زخم فوق العادست 

انشالله که هرچی جادوگره از روی زمین برداشته شه

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
زائرسرا هست گویا بتونی شب بخوابی با قیمت کم پرس و جو کن 

اتفاقا پرسیدم گفتن که نهایتا ۵۰۰ تومن نیاز داری برای ۴ روز 

من اگر تا آخر ماه از گشنگی نمردم خیلیه😭

شده شب بری تو حرم بخوابی برو آقا خودش کمکت میکنه  دنبال دعا نویس نرو من رفتم بدبختم کرد موکلش ...

حتی واسه باطل کردن؟من فقط میخوام باطل کنم🥲

میخوام امروز زنگ بزنم داداشم ببینم قبول میکنه منو تا مشهد ببره شده پیاده برگردم هم بازم میرم

شده شب بری تو حرم بخوابی برو آقا خودش کمکت میکنه  دنبال دعا نویس نرو من رفتم بدبختم کرد موکلش ...

قصد فضولی ندارم ببخشید اما میتونم بپرسم دعایی که گرفتبد برای چی بود اگر دوست ندارید بگید اصلا پست منو نادیده بگیرید 

قصد فضولی ندارم ببخشید اما میتونم بپرسم دعایی که گرفتبد برای چی بود اگر دوست ندارید بگید اصلا پست من ...

عزیزم دعا نگرفتم دعا برام باطل کردن خیلی قوی بود حدود یک سال و نیم بود درگیرش بودیم به لطف خدا باطل شد تاثیر امام رضا رفتن خیلی زیاد بود بهت دروغ نگم خیلی شدتش کم شد

حتی واسه باطل کردن؟من فقط میخوام باطل کنم🥲 میخوام امروز زنگ بزنم داداشم ببینم قبول میکنه منو تا مش ...

منم باطل کردن برام ولی تاثیر نداشت جوری باطل میکنن سری بعد بری پیششون پول بچاپن ازت

عزیزم دعا نگرفتم دعا برام باطل کردن خیلی قوی بود حدود یک سال و نیم بود درگیرش بودیم به لطف خدا باطل ...

ای جانممم😍 خداروشکر الهی بمیرن نابود شن این جادوگرا

کاش امام رضا خودش یجوری جور میکرد🥲

منم باطل کردن برام ولی تاثیر نداشت جوری باطل میکنن سری بعد بری پیششون پول بچاپن ازت

پیش فرد مومن رفتید؟

نمیشناسم کسیو که شیا د نباشه 😭خیلی هم میترسم من خودم هیچی پول ندارم کلی قرض و بدهکاری و قسط ماشین و ...

حالت چطوره که میگی طلسم داری ...شاید چشم خوردی؟

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

عزیزم تو که هر راهی رو رفتی یک بار هم ختم قرآن کن هرروز یک جزءقران بخونی تا ۳۰روز تموم میشه انشاالله که هر چی سنگینی وطلسم داشته باشی رفع میشه ...برای خود من جواب داده....من از پخش سوره ی بقره هم معجزه دیدم

حالت چطوره که میگی طلسم داری ...شاید چشم خوردی؟

سر و صدای عجیب تو خونه

گره خوردن همه کارای اهل خانواده

بدبیاری

پیدا کردن کاغذ طلسم و آب پاشیدن در خونمون

2810