2777
2789
عنوان

هرکس کمک کنه از ته دلم خودمو خانوادم دعاش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید درست شده تو متوجه نشدی ازکجا فهمیدی باطل نشده؟

بخت منو و خواهرامو بستن خواهر بزرگم ۵۰ سالشه خواستار میاد یا نمیپسنده یا دعوا میشه

خودم همینطور 

کار و کاسبیم از کار افتاد ماشینمو فروختم پژوپارس فروختم پراید گرفتم قسطشم به زور و بدبختی دارم میدم همش بدهی 

قبل ورود این زن تو زندگیم همچی خوب بود نه خوب عالی بود

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
نماز میخونید ؟

بله،هم نماز هم روزه اما کو اثر 

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
نمیشناسم کسیو که شیا د نباشه 😭خیلی هم میترسم من خودم هیچی پول ندارم کلی قرض و بدهکاری و قسط ماشین و ...

والا من تاحالا نرفتم 

ولی فقط راهش اینه دیگه 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
نیست کجا پیدا کنم یه آدم که ک لاه بردار نباشه اوضاع خیلی خوبه ک یکیم ازم کل اه برداره خیلی گشتم کاش ...

من یکیو تو شهرمون میشناسم 

بقران کارش اینقد درسته نگو کلاهبردارم نیس 

اما نمیدونم میتونی بیای پیشش یا نه 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
از کجا میدونی سحرت کردن؟ شاید سحری در کار نیست که نمیشه!

گفتم بخت من و خواهرام بستن خواهر بزرگم ۵۰ سالشه 

از لحاظ مالی افتظاح روحی افتظاح 

زندگیم به گند کشیده شد 

قرار بود مثلا سال ۹۶ ماشینمو عوض کنم بهتر بگیرم هرچی پول برا ماشین جم کرده بودم خرج دوا و درمون و بیکاریم شد 

بله،هم نماز هم روزه اما کو اثر 

در موردش تحقیق کن شاید واقعا تاثیر داشته باشه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
من یکیو تو شهرمون میشناسم  بقران کارش اینقد درسته نگو کلاهبردارم نیس  اما نمیدونم میتونی ...

کجاس خدا خیرت بده الهی شماره تماس نداره ؟

من اصفهانم خود اصفهان

در موردش تحقیق کن شاید واقعا تاثیر داشته باشه

شاید اما چرا خدا التماس هامو نمیبینه؟

گفتم بخت من و خواهرام بستن خواهر بزرگم ۵۰ سالشه  از لحاظ مالی افتظاح روحی افتظاح  زندگیم ...

به خدا توکل کن. بعد هر سختی آسونی هست.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
کتاب دوهزاردطتور عمل مجبرب را بخون خیلی راه کارداده عالیه عالی ازهر رمالی بهتره

میشه بهم بگین چیه

شاید اما چرا خدا التماس هامو نمیبینه؟

منظورم همون سوزاندن بود.

میبینه به وقتش 

منظورم همون سوزاندن بود. میبینه به وقتش 

امیدوارم

2810