2777
2789
عنوان

هرکس کمک کنه از ته دلم خودمو خانوادم دعاش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 102 پست
منم باطل کردن برام ولی تاثیر نداشت جوری باطل میکنن سری بعد بری پیششون پول بچاپن ازت

کدوم شهری ....دختر عمو منم همینجوری بود هزار جا رفت آخر یه جادوگر هندی درآورد .. ولی طرف باز میرع میگیره براش

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
عزیزم تو که هر راهی رو رفتی یک بار هم ختم قرآن کن هرروز یک جزءقران بخونی تا ۳۰روز تموم میشه انشاالله ...

مرسی از اینکه گفتیییی

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو که هر راهی رو رفتی یک بار هم ختم قرآن کن هرروز یک جزءقران بخونی تا ۳۰روز تموم میشه انشاالله ...

این نی نی سایت عالیه مم چه ها که ازش یاد نگرفتم پخش سوره ی بقره رو هم از همینجا یاد گرفتم خدا خیرش بده اون کاربر رو

سر و صدای عجیب تو خونه گره خوردن همه کارای اهل خانواده بدبیاری پیدا کردن کاغذ طلسم و آب پاشیدن در ...

خدا کمکتون کنه 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
این نی نی سایت عالیه مم چه ها که ازش یاد نگرفتم پخش سوره ی بقره رو هم از همینجا یاد گرفتم خدا خیرش ب ...

دقیقااا

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
منم برامون طلسم کردن اصلا تو خونه مون وضعیت خوبی نداریم

باطل نکنی به خودت پشت کردی واقعا گیر افتادن تو این شرایطی که من دارم جهنمه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

باطل نکنی به خودت پشت کردی واقعا گیر افتادن تو این شرایطی که من دارم جهنمه خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

امین ..شوهرم بیخیاله ..من کلا داغونم دوساله همش بدن درد گرفته می عضلات دارم و بی اعصاب به شدت ..اصلا هم دیگه رو نمی‌تونیم تحمل کنیم 

امین ..شوهرم بیخیاله ..من کلا داغونم دوساله همش بدن درد گرفته می عضلات دارم و بی اعصاب به شدت ..اصلا ...

دقیقا ماهم بدن درد داریم چرا به این شماره ای که الان یکی از دوستان قراره بدن زنگ نمیزنی مطمئنم که آدم خوبی باید باشه

خواهر گلم امیدوارم به زودی و با بهترین آدم ازدواج کنی خوشبخت بشی

ممنونم از دعای زیبات قربونت برم من😍

خانما واسه جذب عشق راه قرآنی دارید فوری باشه سریع جواب بده 

به خداوهرکی معرفی کنه دعاش میکنم سر نمازام 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دقیقا ماهم بدن درد داریم چرا به این شماره ای که الان یکی از دوستان قراره بدن زنگ نمیزنی مطمئنم که آد ...

کدوم شماره مال کیه

2810